Завантаження ...
banner
banner

Доцент Любов Дорохіна – переможець трьох міжнародних конкурсів!

Доцент Любов Дорохіна – переможець трьох міжнародних конкурсів! фото

Кафедра вокально-хорової майстерності – справжня скарбниця видатних диригентів і вокалістів, які своєю багаторічною успішною мистецькою діяльністю, значущими професійними досягненнями вносять неоціненний вклад у справу розбудови вокального та хорового мистецтва України.

Серед представників кафедри виокремлюється постать кандидата мистецтвознавства, доцента Любові Дорохіної – відомого хорового диригента, педагога, науковця, кавалера ордену НМАУ ім. П. Чайковського «За видатні досягнення у музичному мистецтві», членкині Національної Всеукраїнської музичної спілки, Відмінника освіти України. Л. Дорохіна виховала цілу плеяду талановитих учнів, а кращі її випускники продовжують справу свого наставника і працюють у закладах музичної освіти України.

З 2000 року Любов Дорохіна – керівник академічного хору КЗ «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» (спільно з І. Могильною). З цим славетним колективом вона здобула численну кількість перемог  на Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах і фестивалях. Хор є учасником міських, обласних фестивалів, звітів, тематичних програм, щорічних фестивалів «НІЖИН-МУЗ-ФЕСТ», майстер-класів.

2021 рік став результативним для Л. Дорохіної та її академічного жіночого хору – він приніс перемоги на онлайн-конкурсах міжнародного рівня:

  • «Гран-прі» в номінації «Вокал» Міжнародного дитячо-юнацького конкурсу «OREA FEST HERBST SYMPHONIE – 2021» в Берліні (Німеччина);
  • 1 місце та звання лауреата на І Міжнародному конкурсі «Talents of planet - 2021» в номінації «Хори» у Братиславі (Словаччина);
  • 1 місце та звання лауреата Міжнародного конкурсу «NORDIC FEST – 2021» в Хельсінкі (Фінляндія).

Вітаємо нашу талановиту колегу й зичимо їй подальших творчих звершень!

Прес-центр ННІМ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: