Завантаження ...
banner

У Ніжині лікар отримав квартиру

У Ніжині лікар отримав квартиру фото

Лікар-анестезіолог Ніжинської центральної міської лікарні Михайло Білоконь, який працює 28 років в медичній галузі отримав відомче житло - однокімнатну квартиру. Сьогодні на  черговому  виконкомі, міський голова Олександр Кодола вручив ордер та ключі.

У міській раді розуміють проблему нестачі фахівців у медичній галузі міста, тому надання службового помешкання допоможе залучати до міста та залишати працювати у ньому фахівців. За  останні років п'ять квартири отримували, як молоді спеціалісти так і з досвідом.  Тільки в цьому  цьому році попередньо було вже придбано дві 

Міський голова Олександр Кодола привітав лікаря і зазначив, що галузь охорони здоров’я – одна з пріоритетних напрямків. Потягом цього року для міськлікарні, пологового будинку та стоматологічної поліклініки було придбано сучасне дороговартісне обладнання на суму більше 7 млн грн. Це сприяє залученню нових професійних кадрів до  лікарні і підвищенню якості медичного обслуговування. Це вже не перша квартира, надана медикам, міська влада Ніжина постійно шукає можливості придбати житло представникам медичної галузі нашої громади: виділяються кошти на придбання, абож житло підшукують із комунального фонду.  

Читати по темі: Молода сім'я лікарів отримала квартиру в Ніжині

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: