Завантаження ...
banner
banner

Навчальні заклади району збираються переводити на альтернативні види опалення

Вчора, 30 липня, у ході розширеної наради, що відбулася в Ніжинській районній держадміністрації, підбили підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за I півріччя 2015 року.

альтернативні види палива, школи на альтернативні види палива,  нежинський район, новини ніжинщини, ніжинщина

Вчора, 30 липня, у ході розширеної наради, що відбулася в Ніжинській райдержадміністрації, підбили підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за I півріччя 2015 року.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Вадим Шелест, заступник начальника управління агропромислового розвитку Марія Носенко та начальник бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Глемезда ознайомили присутніх з основними показниками розвитку реального сектору економіки району, сільського господарства, будівництва, житлово-комунального будівництва, транспорту, соціальної та гуманітарної сфери, бюджетної та податкової політики усіх рівнів.
 
Підбиваючи підсумки розгляду першого питання, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак зазначив:
 
– Проаналізувавши звіт, стає зрозуміло, що проблем у різних галузях життєдіяльності району залишається немало. Але їх вирішення багато в чому залежить від злагодженої роботи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ організацій, суб’єктів підприємництва, сільгоспвиробників району. Тому закликаю усіх бути небайдужими і пам’ятати, що від якості роботи кожного громадянина залежить спільне благополуччя та стабільний розвиток Ніжинщини.
 
Незабаром розпочнеться 2015-2016 навчальний рік. Для надання якісних освітніх послуг та збереження здоров’я дітей необхідно забезпечити належне утримання навчальних закладів з дотриманням санітарно-гігієнічних та протипожежних норм.
 
Наразі найбільш актуальним залишається питання зменшення використання природного газу, переведення котелень, які працюють на газу на альтернативні види палива. Звісно, це потребує величезних коштів, але іншої альтернативи просто не існує, – підсумував Сергій Батрак.

nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: