Завантаження ...
banner
banner

Родині медсестри, яка померла від COVID-19, виплатять 1,7 млн грн

Родині медсестри, яка померла від COVID-19, виплатять 1,7 млн грн фото

Для родини медичної сестри з Чернігівської області, яка померла внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області профінансовано страхову виплату у розмірі 1 мільйон 702 тисяч 500 гривень за рахунок коштів державного бюджету.

Допомога була перерахована Фондом 28 грудня. Кошти надійдуть на рахунок сім’ї упродовж декількох банківських днів. Висловлюємо співчуття близьким і рідним, -  повідомляє Наталія Бондарева, начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області.

Загалом, станом на сьогодні, управлінням виконавчої дирекції Фонду в області профінансовано державні допомоги відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» для 8 родин медичних працівників.

Після завершення розслідування випадку інфікування медичного працівника на COVID-19, за наявності необхідних документів виплати допомог здійснюються ФССУ в оперативному режимі. Працівники управління Фонду в області та його відділення знаходяться на зв’язку із усіма особами, що мають право на виплати, консультують та допомагають зібрати необхідні документи.

bilahata.net

Читати по темі: Не відступає: за минулу добу в області - 72 нових випадки COVID-19

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: