Завантаження ...
banner
banner

Євген Ткаченко: "В Ніжині я відпочиваю серцем та душею"

Євген Ткаченко: "В Ніжині я відпочиваю серцем та душею" фото

Не боятися експериментувати, допомагати та отримувати від цього задоволення, захоплюватись улюбленою справою, впевнено рухатись вперед...

Саме з такою людиною поспілкувались журналісти Mynizhyn.com. Зустріч була цікава та приємна. Не зважаючи на те, що зараз Євген Ткаченко проживає в Києві, для нас він знайшов час та розповів про свою діяльність. 

- Євгене, ви займаєтесь туристичним бізнесом, власними турами користуєтесь?

- Для мене тури - паралельна реальність. Я нещодавно зайнявся туристичним бізнесом. Підбираю для кожного тури, в нас вони найдешевші, допомагаю клієнтам, завжди уточнюю, як долетіли, як проживання, слідкую за тим, щоб все було добре. Власними турами ще не встиг скористатися, але планував. Поки що не вийшло, проте все попереду. На відпочинку я був в Єгипті, а в Чехії на стажуванні з математики. 

- Ви - математик?

- Так, як і моя мама. Спершу закінчив наш Ніжинський університет, потім "Драгоманова" в Києві, далі аспірантура та і власне саме стажування в Чехії. Зараз я займаюся з дітками репетиторством, вже 15 років.  Також, кожної суботи, проводив безкоштовні заняття для дітей, готував до ЗНО. Приємно коли до тебе приходять та хочуть навчатися.Також коли можеш передати свої зняття іншим - мотивує та надихає. І мені було дуже приємно приходити на заняття і бачити вдячність в очах моїх учнів. Математика - це як окремий світ.

- Чому не працюєте за фахом, а вибрали журналістику?

- Журналістика - хобі. Вона завжди подобалась. Мені приємно приносити користь, на щось впливати. З моєю подругою ми вирішили створити свій сайт, вона професійний журналіст і подала таку ідею. Спочатку був "Стоп Рагу". 

- Ви також ще займаєтесь і фотографією. Це теж хобі?

- Ні, це просто відпочинок. В мене спорт, робота, математика, постійно працюю з клієнтами, а коли займаюсь фото - дійсно відпочиваю. Спершу хотів зайнятися іконописом, але зупинився саме на фото. Допомагає мені ніжинець Ярослав Білан, якому я дуже вдячний. Ярослав не тільки сам запропонував мені допомогу у навчанні, а й робив це безкоштовно. Ціле літо він зі мною "возився" і тепер все добре виходить, я стараюсь. Взагалі вважаю, що свій час потрібно витрачати з користю. Я також займаюсь і спортом. Він загартовує. Тренуюсь або сам, або з друзями. В студентські роки  в Ніжині займався вільною боротьбою. Тренував Галаган Анатолій Петрович, який сформував любов до спорту. На жаль, зараз цим спортом вже не займаюсь.

- Ніжин для вас - не тільки дім, а й місце для відпочинку. На свята також будете тут?

- Так, на всі свята я завжди з батьками. Адже близькі люди - найдорожчі. 

- Що б хотіли побажати ніжинцям?

- Бажаю сформувати своє оточення близьких людей, якими будете дорожити. Цінувати тих, хто поруч. Сформувати команду, в якій ви будете в симбіозі та рухатись вперед разом з людьми, які вас будуть доповнювати та підштовхувати до певних дій. Дорожити та берегти людей, які поруч.

Єлизавета Загородня

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: