Завантаження ...
banner
banner

Бажаємо вам щасливого Нового року!

Бажаємо вам щасливого Нового року!  фото

Друзі! Колектив Mynizhyn.com вітає своїх читачів і всіх ніжинців з Новим 2022 роком!

2021-й рік  — хоч і нелегкий та все ж щедрий на різноманітні події. Цей рік — відходить в історію та залишиться  в нашій пам'яті, а попереду - чекають нові зустрічі, нові відкриття та творчі удачі. Ми завжди були і є з вами. Про те, що вас бентежило, за що вболівали та чого прагнули, у році, що минає ми висвітлювали на сайті, і  у  наступному  обіцяємо тримати руку на пульсі всіх важливих подій, які відбуватимуться у Ніжині та країні.  Аби бути першими, кращими, інформативними, корисними, а у «редакційному портфелі» — будуть  цікаві матеріали. Ми вдячні усім читачам, які багато років залишаються з нами та довіряють нам. Ми також дякуємо тим, хто читає нас нещодавно, але за короткий проміжок часу встиг звикнути до нас.

 У Новий рік ми завжди входимо з новими сподіваннями – на добрі зміни. Тож хай новорічні та різдвяні свята дарують нам сили й удачу для реалізації яскравих, нестандартних та прогресивних ідей, допоможуть долати шлях до мрії, професійних та творчих досягнень.
Бажаємо вам та вашим родинам щастя, міцного здоров’я, успіхів, достатку, гарного настрою і любові! У період новорічних свят не забувайте мріяти, і нехай усе, чого ви прагнете, обов'язково здійсниться.

Завжди з вами Mynizhyn.com !

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: