Завантаження ...
banner

Шестеро травмованих, один загиблий. Останній день 2021 року в Чернігівській області був напруженим

Шестеро травмованих, один загиблий. Останній день 2021 року в Чернігівській області був напруженим фото

Протягом останньої доби минулого року у Чернігівській області зареєстровано 16 небезпечних подій. Як повідомили у департаменті цивільного захисту Чернігівської ОДА, одна людина загинула та 6 – постраждали.

Зокрема, 31 грудня, о 13:15 з річки Десна біля села Виповзів Деснянської громади Чернігівського району виявили та підняли на поверхню тіло жителя Київської області, 1940 року народження. Обставини смерті з’ясовуються.

Також зафіксовано 4 дорожно-транспортні пригоди, у яких травм зазнало 6 людей.

У Чернігові, о 8:30 ранку на вулиці Пашина водій автомобіля Ford Fusion збив жінку, яка яка перетинала проїжджу частину перед залізничним переїздом з велосипедом у руках. Постраждала отримала тілесні ушкодження, її доставили до обласної лікарні.

На дорозі між селами Погребець і Талалаївка (Ніжинський район) о 14:15 водій Кіа Cerato виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2114. В результаті ДТП обидва водії отримали тілесні ушкодження, їх доправило до Ніжинської районної лікарні.

У селі Мрин  Ніжинського району о 16:22 водій автомобіля ВАЗ 2111 не врахував стан дорожнього покриття, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в дерево. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження потрапив до Носівської районної лікарні.

А на автодорозі Н-07 Київ – Суми поблизу с. Березівка Прилуцького району водій автомобіля Ssang Yong Action Sport не врахував безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Там автомобіль перекинувся, а водій та його його малолітній син отримали тілесні ушкодження.

Також за добу було зафіксовано 10 пожеж. На щастя, обійшлося без постраждалих.

0462.ua

Читати по темі: Поліція застерігає громадян від шахрайських схем

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: