Завантаження ...
banner
banner

Уродженка Ніжина - солістка гурту “GO-A” Катерина Павленко визнана “Музикантом року”

Уродженка Ніжина - солістка гурту “GO-A” Катерина Павленко визнана “Музикантом року”  фото

Таке звання співачка отримала від експертів рейтингу медіа-порталу LIGA.net.

Як зазначає у передмові редактор видання Петро Шуклінов, для того, щоб вибрати тих людей, хто протягом року надихав, був взірцем для наслідування, хто змушував через свій бізнес та улюблену справу говорити з гордістю про Україну - знадобилося понад півсотні експертів.

“І абсолютно всіма, хто у рейтинг потрапив, я щиро пишаюся. Дякую, друзі, що робите свою справу”, - говорить Шуклінов.

“2021 рік був багатим на події та історії, якими Україна може пишатися. Але вони б не сталися без людей. Без українців. LIGA.net знайшла головних героїв України. Разом з експертним середовищем ми обрали переможців у 15 номінаціях (до 35 років включно). Це ті, хто цього року надихав, дивував та змушував вірити в Україну ще більше”, - йдеться у анотації до проєкту.

Хто обирав цих 15 достойників? Видання залучало аналітичні центри та профільні організації - назвати по дві-три людини віком до 35 років, які надихнули їх у 2021-му.

У Liga.net отримали відповіді, зокрема, від фонду Відродження, Центру Разумкова, фонду Демократичні ініціативи, Європейської бізнес-асоціації, Київської школи економіки, фонду Таблеточки, Nobilitet та Ради молодих вчених.

Примітно, що місткинею, яка здатна дивувати та надіхати своєю творчістю - стала ніжинка, солістка етно-рок-гурту “GO-A” Катерина Павленко, на яку в інстаграмі підписано 128 тисяч фоловерів.

 

33-річна музикантка Катерина Павленко стала переможницею у номінації “Музикант року”.

Павленко та Go_A представляли Україну на Євробаченні-2021 та посіли 5 місце, а за підсумками глядацького голосування – друге.

Пісня "Шум" підкорила музичні платформи Spotify та ITunes, а також зібрала десятки мільйонів переглядів у YouTube, змусивши весь світ говорити про Україну. Важливий бонус: пісня – українською мовою.

Кліп на трек “Шум” в трансляції на каналі “Євробачення” на YouTube переглянули 23 млн разів. Для україномовного релізу для закордонної аудиторії - це абсолютний рекорд.

Раніше Катерина Павленко потрапила до рейтингу “100 найвпливовіших українців”.

Джерело :cntime.cn.ua

Читати по темі: У топ-100 найвпливовіших українців – двоє з Ніжина

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: