Завантаження ...
banner

У Ніжині водій ВАЗа в’їхав в електроопору

У Ніжині водій ВАЗа в’їхав в електроопору фото

4 січня в Ніжині по вул. Однорядній біля будинку №2 водій  автомобіля «ВАЗ 2115», рухаючись  у напрямку центру міста, не вибрав безпечної швидкості, в результаті чого втратив керування автомобілем і допустив зіткнення з електроопорою. 

Унаслідок пригоди конструктивними елементами понівеченого легковика затисло водія. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалися рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Ніжин. За допомогою спеціального інструменту надзвичайники деблокували травмованого з понівеченого авто та на ношах перенесли до карети «швидкої» для надання фахової допомоги. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги було доставлений до КЛПЗ «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького». Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернігівській області.

Нет описания фото.

ДТП за участі автомобіля ВАЗ 4 січня трапилась  в  Ніжинському районі у  селі Нова Басань по вул. Зеленій,  40. О 20 год. 59 хв.  водій автомобіля «ВАЗ 2109» здійснив зіткнення з велосипедисткою, яка рухалась на зустріч вказаному автомобілю. Внаслідок пригоди велосипедистка  отримала тілесні ушкодження.

Читати по темі: Які виклики отримала швидка допомога Ніжина на свята

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: