Завантаження ...
banner
banner

Які книги найчастіше купують ніжинці за «ковідну»  тисячу

Які  книги найчастіше купують ніжинці за «ковідну»  тисячу фото

З 19 грудня 2021 року в Україні почали нараховувати по 1000 грн всім повнолітнім громадянам, які отримали щеплення від Covid-19 двома дозами вакцини. Використати ці кошти можна зокрема і на книги.

Mynizhyn.com  повідомляв інформацію де саме можна буде використати віртуальні кошти в Ніжині.  Завітали до книгарні "Освіта", аби з'ясувати які книги найчастіше купують.  

- Книжки купують активно. Має попит дитяча література, -  каже продавчиня Людмила.  -  Купують книги сучасних авторів, цікавить покупців  і класика (українська та зарубіжна). Серед дитячої дуже популярні твори Всеволода НестайкаА, особливо,  питають книгу «Дивовижні пригоди у лісовій школі». Популярні дитячі енциклопедії різного направлення. Серед «фентезі» : книги серії Гаррі Поттер, «Володар перснів». Книги MINECRAFT.

Серед дорослого населення – популярна художня «жіноча» література – романи,  література на історичну тематику, детективи, фантастика для дорослих.

Вік тих хто купує – різний, це  ті в кого  телефон підтримує «Дію» ("Є - підтримка"). До того ж більш літні люди купують літературу  здебільшого  для онуків, а от для себе все ж питають класику. Перед вибором книги багато хто ознайомлюється з анотацією.

Слід зазначити й те, що у розрахунок «є -  карткою» входять  картини, що розмальовуються  за номерами.  «Вони дуже популярні. У нас у наявності  є і великі й маленькі. Вони коштують від двохсот гривень. Найдорожчі - «діамантові», розмальовуються стразиками.» - каже Людмила.

Самі ж покупці розповідають, що "ковідну тисячу" витрачають на книги рідним та для себе. Кажуть, що беруть те, що є у наявності, а якщо ні, то чекають або замовляють в інтернеті.

Цікавилась Тетяна Марченко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: