Завантаження ...
banner
banner

Ніколь Кідман їде на Ніжинщину?

Ніколь Кідман їде на Ніжинщину? фото

Про це повідомила у соцмережах спеціаліст загального відділу організаційно-кадрової та інформаційної діяльності Вертіївської сільської ради (Ніжинський район) Ольга Локотарьова. Зокрема, вона написала: «Незабаром велика цінителька творчості Марії Заньковецької, американська актриса австралійського походження Ніколь Кідман, відвідає малу батьківщину відомої української актриси… Староста Руслан Острянко хоче встановити новий котел у клубі села Дуболугівка, адже голлівудська зірка ще планує і виступити з концертом у Дуболугівському сільському клубі…»

Повідомлення викликало великий резонанс. Місцеві жителі розділилися на дві групи: одні повірили в інформацію, інші поставилися до цього з іронією.

Заньковецька народилася у Заньках. Нині це село належить до Великокошелівського старостату Вертіївської територіальної громади. Там працює меморіальний музей Заньковецької. Чим він привернув увагу однієї з найоплачуваніших голлівудських зірок, лауреата цілого ряду найпрестижніших премій Ніколь Кідман?

— Раніше музей відвідували екскурсанти з усіх куточків Чернігівщини та інших регіонів. Через карантин їхня кількість зменшилася. Але ми віримо, що ситуація зміниться. Можливо, колись навіть сама Ніколь Кідман приїде в Заньки. Звичайно, ні з нею, ні з її продюсерами ми не маємо жодного зв'язку, тому про її плани нам невідомо. Але якщо на хвилину уявити, що візит світової знаменитості в наші краї відбудеться найближчим часом, вона точно не замерзне. Адже у музеї завершується монтаж опалювальної системи, — усміхається Ольга Сергіївна.

За словами старости Великокошелівського старостинського округу Руслана Острянка, зараз в одному з приміщень музею завершується встановлення твердопаливного котла. Він був придбаний коштом місцевого бюджету.

«Гарт» №2 (3067) від 13 січня 2022, Ольга Іванченко

gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: