Завантаження ...
banner

У 2021 році «Чернігівгаз Збут» поставив клієнтам 239 млн кубометрів газу та 2,4 млн кВт електроенергії

У 2021 році «Чернігівгаз Збут» поставив клієнтам 239 млн кубометрів газу та 2,4 млн кВт електроенергії фото

Понад 6 років ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», є надійним постачальником енергоресурсів для побутових споживачів та юридичних осіб, як на Чернігівщині так і за її межами. У 2021 році, попри світові кризові явища у енергетичній сфері, компанія забезпечила стабільне енергопостачання своїх клієнтів.

Впродовж минулого року для забезпечення потреб побутових споживачів ТОВ «Чернігівгаз Збут» поставило понад 229 млн кубометрів блакитного палива, а для клієнтів з числа юридичних осіб — 9,4 млн. Традиційно, найбільше блакитного палива використали аграрні та переробні підприємства, не відстав від промислового сектору і бюджетний — використавши за рік 4,6 млн кубометрів природного газу.

Вперше вийшовши на ринок реалізації електроенергії у 2020-му, за минулий рік «Чернігівгаз Збут» забезпечив потреби непобутових споживачів на рівні 2,4 млн кВт електричної енергії. Значну частину зазначеного обсягу — 1,7 млн кВт використали бюджетні організації, які складають 42% комерційного портфелю споживачів електричної енергії компанії.

Нестабільна ситуація на енергетичних ринках та дефіцит газу у країнах ЄС призвели до подорожчання кубометра ресурсу на Українській енергетичній біржі з 7,92 грн навесні 2021 року до 70,89 грн на початку 2022 року. Незважаючи на це, ТОВ «Чернігівгаз Збут» вдалося утримати стабільну ціну газу для побутових споживачів.

«Абсолютно нетипова ситуація на ринку природного газу склалася в міжопалювальний сезон – вартість паливного ресурсу збільшилась. Найбільше цінові коливання позначилися на непобутових споживачах газу, для яких ціна зростала ледь не щомісячно. Побутових споживачів нам вдалося «застрахувати» завдяки річним тарифам із фіксованою вартістю ресурсу 7,99 гривні за куб до завершення опалювального сезону. Наразі виконання зобов’язань можливе завдяки участі товариства в балансуючій групі та контракту на закупівлю газу за фіксованою ціною», — зазначив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

До вагомих здобутків керівник компанії відносить також і введення альтернативної тарифної пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж». Завдяки їй, понад 3600 домогосподарств змогли значно «полегшити» зимові платіжки. Так, лише в листопаді-грудні клієнти, що обрали оплату річного споживання газу рівними частинами, сплатили загалом на 3,7 млн грн менше в порівнянні з витратами за фактичне споживання.

«Основний пріоритет компанії — ведення соціально відповідального бізнесу. Ми запроваджуємо пропозиції, що оптимізують витрати побутових споживачів на паливо і допомагають не накопичувати боргів у сезон холодів, а вразливим категоріям населення пропонуємо можливості реструктуризації боргових зобов’язань. Про це ж свідчить і сумлінна сплата податків. За минулий рік лише до місцевих бюджетів було спрямовано понад 2,6 мільйона гривень, а до державних фондів — понад 3 мільйони гривень Єдиного соціального внеску», — додав В’ячеслав Зозуль.

Щоб зробити взаємодію з постачальником природного газу зручною, «Чернігівгаз Збут» продовжує розвивати онлайн-сервіси та Контакт-центр, за допомогою яких споживачі можуть вирішувати свої газові питання. До речі, щоб не чекати з’єднання з оператором Контакт-центру, споживач може залишити заявку зворотного зв’язку і до нього зателефонують. Для офлайн-спілкування на Чернігівщині працюють 16 клієнтських центрів та 14 відділень компанії.

Довідково: ТОВ «Чернігівгаз Збут» провадить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу, затвердженої постановою НКРЕКП № 653 від 17.05.2017 р. та електроенергії, затвердженої постановою НКРЕКП № 1119 від 17.06.2020 р. Детально про всі новації в сфері постачання енергоресурсів можна дізнатися на офціному сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут»: https://cngaszbut.com.ua/.

ТОВ «Чернігівгаз Збут» дякує кожному клієнту за довіру та співпрацю!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: