Завантаження ...
banner

Ніжинський поліцейський, який прославився на всю країну - викрив заїжджого наркокур’єра

Ніжинський поліцейський,  який прославився на всю країну -  викрив  заїжджого наркокур’єра фото

Пам’ятаєте дільничного поліцейського з Ніжина, який заспівав пісню про власну службу на виборчій дільниці, акомпануючи собі на піаніно? Тоді Валентин Бойко став зіркою соцмереж і прославився на всю країну.

Поліцейський продовжує успішно нести службу і нещодавно викрив у Ніжині заїжджого наркокур’єра.

Валентин Бойко: «Мені важливо щодня бути корисним людям, адже вони мені довіряють»

– Я працюю дільничним вже понад 13 років. На території обслуговування люди мене дуже добре знають і звертаються по допомогу в різноманітних ситуаціях. Того дня зателефонували ніжинці: «Якийсь підозрілий чоловік нишпорить на нашій вулиці». З розповіді громадян я здогадався, що це може бути наркокур’єр – молодик ніби щось шукав у траві, фотографував те, чи інше місце. Я одразу ж набрав на лінію «102» і передав цю інформацію. І сам також негайно вирушив на місце. Коли ми з колегами запитали у молодика, звідки він і що робить на цій вулиці, той почав помітно нервувати. Чоловік зізнався, що має при собі наркотичні засоби – згортки метадону.

Поліцейські Ніжинського районного відділу поліції задокументували злочинну діяльність 25-річного уродженця Черкаської області. Він прибув до Ніжина з «вантажем» у 170 доз метадону на майже 70 тисяч гривень та розкладав наркотик у визначених місцях. Поліція затримала підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

– У роботі дільничного поліцейського важливо знати оперативну обстановку на ввіреній території, тримати контакт із місцевими мешканцями в режимі 24/7 і бути завжди готовим прийти їм на допомогу. Вважаю, що головне для поліцейського – не розкрити злочин, а попередити його. Повсякденну рутинну роботу дільничного «на землі» не назвеш легкою, але це моє покликання. Мені подобається постійно бути в русі і важливо щодня приносити користь людям – комусь допомогти реальною справою, а когось підтримати добрим словом. На моїй території обслуговування мешкають понад 6000 громадян. До кожного стараюся знати індивідуальний підхід, вибудувати довірливі стосунки. Ситуації в житті бувають різні, тому мені важливо знати, чим живуть люди. Я стараюся завжди бути поруч і працювати на благо всієї громади, щоб її мешканці на 100% відчували себе захищеними, – підсумував Валентин Бойко.

Поліція Чернігівської області

Читати по темі:  

Дільничний з Ніжина зіграв на фортепіано і написав пісню про вибори. Відео

Ніжинського дільничого Валіка тепер знає вся Україна. Відео

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: