Завантаження ...
banner
banner

Вертіївська ковзанка радо приймає відвідувачів

Вертіївська ковзанка радо приймає відвідувачів фото

Вже за традицією ковзанку "Буковель" (таку назву вона отримала ще в минулому році) першими випробували вихованці КЛУБУ БОРОТЬБИ "ФРІСТАЙЛ" КСК "ГРОМАДА" ВЕРТІЇВСЬКОЇ ОТГ. Льодову арену заливали пожежники і вдень, і вночі. Ковзанка вийшла на славу!

Зима цього року неймовірно радує. Трохи примхлива, але, все ж таки, морозна та сонячна. Mynizhyn.com повідомляв, що у Вертіївській ОТГ другий рік поспіль заливають ковзанку на городі (Вертіївський "Буковель" готується приймати відпочиваючих). 

"Головне, щоб погода допомогла завершити почату справу" - писав директор КСК "ГРОМАДА" та тренер борцівського клубу Сергій Овсієнко. Допомогла і погода, і пожежники, і вихованці клубу. 

Пройшло менше двох неділь і ковзанка вже приймає всіх охочих для відпочинку: багато місця, рівний лід та гарний настрій гарантовані!

"Наша ковзанка готова приймати відвідувачів! ЛАСКАВО ПРОСИМО жителів та гостей Вертіївки! Ковзани для дітей та гарячий чай для всіх! (безкоштовно)", - написав Сергій Миколайович в мережі.

Також стати на лід запрошують і у вечірній час. Ковзани можна взяти на прокат у спортивній секції або принести свої. Діти та батьки вдячні тренеру за те, що започаткував ідею ковзанки та втілив її у життя. Тепер кататися можна прямо біля борцівського залу до та після тренувань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: