Завантаження ...
banner
banner

Ніжинка Анна Кіндзерська вразила суддів на шоу "Голос країни-12" (відео)

Ніжинка Анна Кіндзерська вразила суддів на шоу "Голос країни-12" (відео) фото

Анна виконала хіт "Love tonight" гурту Shouse. Виступ настільки вразив суддів, що вони всі розвернули свої суддівські крісла та висловили шалені емоції. Наставники влаштували справжню боротьбу за співачку, адже вона з перших слів підкорила серця кожного. Пишаємося талантами Ніжина.

31-річна жінка приїхала з міста Ніжин. Вона – професійна джазова співачка.  Виступ на "сліпих прослуховуваннях" учасниця присвятила своїй мамі, яка пожертвувала кар'єрою співачки заради сім'ї та виховала 8 дітей. 

Ніжинка Анна Кіндзерська ошелешила всіх своїм тембром та грою на фортепіано: 

  • "Ви фантастична! Чарівниця! Ви і є голос нашої країни! Ми всі були зачаровані від першої ноти і тембром, і технікою, і діапазоном. Я дуже хочу, щоб ви потрапили до моєї команди", – прокоментувала Оля Полякова.
  • "До мене всі відносяться, що я дуже прискіпливо обираю, не повертаюся, коли треба, і в мене менше всього учасників… Я завжди кажу, що шукаю своїх людей і вони обов'язково прийдуть. Чесно кажучи, ви ще не почали співати, я зрозумів, що ви собі підіграєте, зрозумів, що ви дуже класно граєте на піаніно і подумав: "Вона класна музикантка, тепер послухаємо, яка вона співачка". Попри складну пісню, ви зробили її цікавішою, як на мене, ніж оригінал", – заявив Святослав Вакарчук.
  • "Коли ви просто зробили перший звук… Як так можна влучно зробити постріл у саме серце? Неймовірно, космічно! Ви неймовірна співачка, музикантка, дуже гарна дівчина! Ви фірмова і крута! Для мене було б честю, якби ви обрали мене", – поділилася Надя Дорофєєва.

 Своїм тренером Аня обрала фронтмена гурту "Океан Ельзи", зазначивши, що саме до Вакарчука лежить її душа.

https://tsn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: