Завантаження ...
banner
banner

На ніжинського підприємця вчинено розбійний напад

На ніжинського підприємця вчинено розбійний напад фото

Поліцейським райвідділу, спільно з колегами оперативниками управління карного розшуку області, вдалося розкрити розбійний напад на 42-річного ніжинця, що мав місце 13 січня на узбіччі автодороги між селами Зруб та Колісники.

Близько 23:40 на місцевого підприємця та його знайому було вчинено розбійний напад групою невідомих.

Повідомляє Mynizhyn.com начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Інна Музиченко.

Чоловіка сильно побили та поранили із травматичної зброї. У потерпілих забрали гроші та цінності, після чого втекли. В ході численних оперативно-розшукових заходів встановлено, що до злочину причетні кілька чоловіків. Одного із підозрюваних 21 січня затримано у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі, спільно із прокурором, повідомили 33-річному місцевому мешканцю про підозру у скоєнні розбою, а судом вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Інший співучасник, який вже перебуває у місцях позбавлення волі, також отримав повідомлення про підозру у вчиненні даного злочину. Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

Читати по темі: Поліцейські викрили підозрюваних у розбійному нападі на мешканців Ніжина

Ніжин: під час сварки чоловік отримав ножове поранення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: