Завантаження ...
banner
banner

Тані, Танюшки, Тетянки про своє ім’я…

Тані, Танюшки, Тетянки про своє ім’я… фото

25 січня відзначають свято студентів і День всіх Тетян. Свята мучениця Тетяна Римська, яку шанують в цей день, вважається покровителькою і захисницею всіх земних Тетян. Значення імені з грецької - "засновниця" або "установниця". За однією з версій, ім'я походить від імені римського царя Тита Татія. Тетяна має непростий характер. Це дівчина з добрим серцем, яка дуже любить дітей, тварин і своїх батьків…

Mynizhyn. com дізнавалися у Тетян, кому саме вони завдячують вибором свого імені, якими рисами характеру володіють…

Тетяна Лебідь:

Коли я народилась то ім'я мені дала мама ще в пологовому будинку. Всі рідні підтримали. Моє ім'я відповідає моєму характеру. Стараюсь всьому бути незалежною від когось, ставити цілі та виконувати їх. Навіть в характеристиках мого імені пишуть, що в Тетяни характер непростий. Так, це дійсно правда. Але я завжди стараюсь знаходити спільну мову та вихід з будь-якої ситуації тільки через роздумані зважені рішення. Ніколи не залишаюсь в стороні коли комусь потрібна допомога. Але, як зазвичай, при допомозі комусь сама залишаюсь не з чим. Чудово справляюсь з організаторськими здібностями завдяки сильному характеру. Одночасно встигаю виконувати не одну поставлену задачу. І в цьому всьому вважаю, що мені допомогає мій Янгол охоронець Тетяна.Вона також допомагала всім, хто потребував допомоги. І за це її стратили. Тому дякую Богу за Янгола охоронця.

Тетяна Мельникова:

Мене звати Тетяна. На скільки я знаю, то Тетяною мене назвав мій тато, бо мама планувала інше ім'я. Але от з дитинства моє ім'я мені не дуже подобалось, навіть не поясню чому... Але згодом, коли я підросла, пішла до школи, все змінилося. Я полюбила своє ім'я, можливо тому, що в моєму класі було аж 5 Тетян! Ще й моя найкраща подруга - Таня. Я навіть День Тетяни святкую краще , ніж своє День народження.Та й тепер в дорослому житті гарно звучить Тетяна Валеріївна!!!

Тетяна Перевалова:

Тетяною назвали, бо народилася у січні, напередодні Тетяниного дня. Хоча мою бабусю також звали Тетяна, але я названа не на її честь. Своє ім'я завжди любила і пишалася ним. У дитинстві на іменини 25-го січня до мене завжди приходили гості. Ця традиція живе тепер і в моїй сім' ї. Тетянин день святкуємо у родинному колі, з дітьми та батьками.

Тетяна Вербило:

Хоч і народилась я в травні,а назвали мене Тетяною, я незнаю, чому мене так назвали, але я знаю, що назвав мене так тато. Мені це ім'я дуже подобається, я задоволена. День Тетяни не святкую, але мені приємно, коли мене вітають. Якісь важливі події чи життєві ситуації пов'язані з ім'ям не відбувались.

Тетяна Гулицька:

Ім’я Таня мені дала мама. На честь акушерки пологового будинку Тетяни Іванівни, яка ще й була подругою нашої сім’ї. Це ім’я мені подобається, та відповідає моєму характеру і темпераменту. Ім'я Тетяна в перекладі з давньогрецької мови означає «упорядниця», «засновниця». Для мене моє ім’я асоціюється з квіткою бузку, хоча я люблю троянди. У імені Тетяна стільки ніжних  варіацій, і Танюшка, і Тетянка, і Танечка….  Пам’ятаю як тато мене називав урочисто – Татьяна. День ангела святкую вдома, цього дня двері будинку відкриті для друзів та знайомих, завжди знайдеться «…і чай, і до чаю». А ще моя новорічна ялинка завжди стоїть до Тетян, от після я її вже розбираю.

Тетяна Власенко:

Ім'я Тетяна дала мама. В дитинстві всі називали лагідно "Танюшка". Хоча, називають і зараз так. Моє ім'я відповідає саме за себе: добра, співчутлива, сильна та волева. Завжди рада всім допомогти. В сім'ї Тетянок більше немає. Я - одна така. Сестричка молодша Людмила. Свято Дня Тетяни святкуємо вдома родиною: мама, донька, сестра. Але привітання, звісно, приймаю від усіх. Я пишаюсь тим, що я  -Тетяна!

Тетяна Клименко:

Коли мене чекали, то батьки чомусь були впевнені, що буде хлопчик. А старша сестричка Світлана ну …дуже хотіла сестричку. Тож коли на світ з’явилася я, право назвати було за нею. Хоча мама, бабуся «висували» свої версії імені: Тоня, Катя…Коли читаю в різних джерелах про характеристику імені Тетяна, то дещо і не сходиться…Ну, а взагалі моє ім’я дуже подобається. Колись воно було популярне, а тепер рідкісне. Я працюю у дитячому садочку і Тетянок серед вихованців немає. Але в мене є дуже багато подруг Тетян.

Тетяна Марченко:

Колись був популярний віршик – Наша Таня гірко плаче, потонув у річці м’ячик, тихо Танечко не плач – не потоне в річці м’яч…Тані, Танюшки, Тетяни – великі оптимістки, знаходять вихід з різних ситуацій. У річному календарі відзначають різні імена, а от, Тетянин День - особливий. Тож, дорогі Танюшки, з Днем Ангела! І не забудьтесь в цей день звернутися у молитві до своєї Святої Покровительки!

Читати по темі: Який чай до вподоби ніжинцям?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: