Завантаження ...
banner

Пожежа у Ніжині: пошкоджено майно

Пожежа у Ніжині: пошкоджено майно фото

25 січня сталася пожежа літньої кухні (4х7 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Загалом упродовж минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 5 пожеж, з яких 4 виникли в житловому секторі та 1 інша. Причинами загорянь послужили порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, необережне поводження з вогнем.

За даними Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, в м. Ніжині Ніжинського району по вул. Пилипа Морачевського, 18 о 12 год. 04 хв. 25 січня сталася пожежа літньої кухні (4х7 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено майно, пошкоджено конструктивні елементи перекриття на площі 4 кв. м. Причина - встановлюється.

Рятувальники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: дотримуйтесь правил пожежної та безпеки життєдіяльності у побуті та під час дозвілля. Не залишайте дітей без нагляду, дбайте про їх безпеку. Пам'ятайте, що Ваше та життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!

Фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: