Завантаження ...
banner
banner

Владиславі Ющенко дуже потрібна допомога! Терміновий збір коштів на ліки

Владиславі Ющенко дуже потрібна допомога! Терміновий збір коштів на ліки фото

Владислава Ющенко має вроджену ваду хвороби серця. Ускладненням є те, що хворіють і легені. Потрібна трансплантація серце-легені. В Україні лікарі можуть робити таку пересадку, але потрібен донор. Зараз дівчина чекає в черзі на пересадку органів та підтримує життя ліками, які дуже дорогі.

Владислава благає про допомогу: "Так, ОСЬ ТАКУ КІЛЬКІСТЬ ТАБЛЕТОК мені доводиться пити по 3 рази щодня + мінімум 4 інгаляції, щоб мій організм ПРОООСТО функціонував, не кажучи уже про якість такого життя…"

"Останнім часом МІЙ СТАН РІЗКО ПОГІРШИВСЯ, а тому, БЕЗ БУКВАЛЬНО ЖИТТЄВОНЕОБХІДНОЇ ТЕРАПІЇ, мій організм точно не впорається", - пише дівчина.

"Мене поставили у лист очікування на ТРАНСПЛАНТАЦІЮ КОМПЛЕКСУ СЕРЦЕ-ЛЕГЕНІ, АЛЕ МОЯ СІМ’Я – ЦЕ Я І МОЯ МАМА, а, УРАХОВУЮЧИ ЯКУ КІЛЬКІСТЬ ПРЕПАРАТІВ Я ПРИЙМАЮ, КУПУВАТИ ЇХ САМОСТІЙНО У НАС НЕМАЄ МОЖЛИВОСТІ, тому ми звертаємося до друзів, знайомих і усіх небайдужих ІЗ ПРОХАННЯМ ДОПОМОГТИ НАМ У ЗБОРІ КОШТІВ НА ПРИДБАННЯ НЕОБХІДНИХ ЛІКІВ заради шансу дочекатися операції та нормального життя!!!"

Реквізити для допомоги (ПриватБанк)

 5168745101476007 - моя карта, Ющенко Владислава Володимирівна

 5168757366578518 - карта мами, Ющенко Світлана Миколаївна

Читати по темі: Ніжинці Владиславі Ющенко знову потрібна допомога!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: