Завантаження ...
banner
banner

Станом на 1 серпня поточного року у Ніжині одружились 326 пар, а розлучились – 73

Статистика співвідношень «одруження-розлучення» у Ніжині цьогоріч доволі оптимістична, - повідомила представник місцевого РАЦСу. Якщо в Україні загалом розпадається кожен другий шлюб, то у нашому місті та районі - це лише кожна четверта пара.

З початку 2015 року у Ніжині одружилося 326 пар, а розлучилося 73. Про це розповіла головний спеціаліст Ніжинського РАЦСу Юлія Сіра. 

Статистика співвідношень «одруження-розлучення» у Ніжині цьогоріч доволі оптимістична, - повідомила представник місцевого РАЦСу 

- Якщо в Україні загалом розпадається кожен другий шлюб, то у нашому місті та районі - це лише кожна четверта пара. На мою думку, основна причина розлучень – це непідготовленість до життя в подружжі, нестача знань та порушені ціннісні орієнтири. Сьогодні поняття сім’ї викривлене і люди, які створюють сім’ю і мають потребу до міцних і надійних стосунків, у переважній більшості не вміють і не можуть собі їх забезпечити. Чому? Тому що не навчили, не показали приклад. Шлях до нещасливого життя лежить через образи, нерозуміння, побутові негаразди та нестримані емоці, – поділилася власними роздумами щодо цієї важливої суспільної проблеми Юлія Володимирівна.

nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: