Завантаження ...
banner

У Лосинівці відкрили нову комунальну установу. В планах - мобільний кінотеатр та бізнес-парк

У Лосинівці відкрили нову комунальну установу.  В планах - мобільний кінотеатр та бізнес-парк  фото

У Лосинівці відкрили Агенцію місцевого розвитку з коворкінг-зоною. Комунальна установа створена в рамках реалізації програми місцевого економічного розвитку за підтримки Програми USAID DOBRE.

28 січня в смт. Лосинівка (адмінбудівля селищної ради) відбулося урочисте відкриття Агенції місцевого розвитку з коворкінг-зоною. Комунальна установа створена в рамках реалізації програми місцевого економічного розвитку за підтримки Програми USAID DOBRE., - про це повідомляє Николай Борщ на  Вісник Лосинівської громади.

 У відкритті взяли участь: Анатолій Стрілець, голова Лосинівської громади; Джером Сігамані, старший директор міжнародної організації Глобал Ком’юнітіз в Азії, Близько-Східноєвропейському регіоні, Східній Європі; Наталія Сафронова, старша програмна фахівчиня Програми DOBRE в Чернігівській області; Геннадій Тараненко, начальник Ніжинської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Чернігівській області, Ігор Приходько, заступник директора Ніжинський міськрайонний центр зайнятості, а також представники місцевого бізнесу.

Агенція місцевого розвитку – це комунальна установа, мета якої: створення умов для місцевого економічного та інфраструктурного розвитку громади, підвищення інвестиційної привабливості та залучення зовнішнього фінансування.

При Агенції також для представників бізнесу та бажаючих зайнятись підприємництвом працюватиме коворкінг-простір, де можна скористатись послугами мережі Інтернет, комп’ютерною та копіювальною технікою, провести ділову зустріч, презентацію.

Нагадаємо, що спільними проектами з Програмою USAID DOBRE у громаді були: відкриття у селах Галиця та Перемога інформаційно-дозвіллєвих просторів на базі сільських бібліотек та «Молодіжний проект» - закупівля обладнання для показу фільмів під «відкритим небом».

У рамках подальшої співпраці з Програмою DOBRE у громаді планують відкриття мобільного кінотеатру, бізнес-парку та ремонтування доріг.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят, люди сидят и в помещении)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: