Завантаження ...
banner
banner

"Я не працюю, я - живу!" - автор відео про зимову панораму Ніжина.

"Я не працюю, я - живу!" - автор відео про зимову панораму Ніжина.  фото

Відео, яке Tyschik Krasnovid опублікував в мережі, вразило користувачів. Панораму зимового Ніжина було знято з висоти пташиного польоту на рівні 500 метрів.

Mynizhyn.com  поспілкувались з автором відео, який описав його так: "Неймовірна краса, звуки міста, 500 метрів над землею..." 

"Звати мене Олег. Працюю трейдером та "літаю" на дронах. Маю дві вищі освіти та люблю рідне місто Ніжин. Це було пробне відео. Я хочу зняти багато про місця, заводи, церкви,фабрики...", - розповів Олег.

Він зазначив, що є різні види дронів, для різних занять.

"Якщо брати маленькі, то вони як іграшки, їх можна вмістити в долоню. Є дуже великі... У мене - середній, напівпрофесійний дрон для фото та відео. З усіма системами забезпечення польоту", - додав він.

На питання, чи боїться Олег літати, з посмішкою відповів: "Уже не боюсь, оскільки на дроні встановлені новітні системи пілотування, визначення перешкод, барометр, система підбору висоти та автопілот. Також маючи багато вільного часу, читаю книги, постійно вчусь чомусь новому. Зараз ось навчаюсь водити авто, літати та знімати. Рік тому я вирішив купити дрон та його освоїти. Поки все вдається. І мені це подобається!"

Бажаємо успіхів та досягнення своєї цілі та мети!

Ще більше помилуватись панорамами Ніжина можна тут та у відео:

Читати по темі: Ніжинцям показали, як виглядає зимове місто з висоти пташиного польоту

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: