Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині демонтовують головну ялинку

У Ніжині  демонтовують головну ялинку фото

Новорічні та Різдвяні свята вже давно скінчились, наше місто повернулось у буденний ритм життя, але ніжинці виявили бажання задля продовження святкового настрою та краси залишити весь новорічний декор ще на певний час.

Як зазначив міський голова Oleksandr Kodola:«Щоб продовжити святковий настрій, ми вирішили не прибирати всю цю красу до 1 лютого" і, час настав... - повідомляє КП ВУКГ Працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» починаючи з ранку 1 лютого розпочали демонтаж головної ялинки Ніжина.

Спочатку дві бригади з дільниці вуличного освітлення демонтують з ялинки все електричне оздоблення: програмовані гірлянди та верхівку. Разом із ним демонтували ілюмінацію з двох ялин на початку центральної алеї по вулиці Шевченка та на площі Франка.

Крім того, виконується демонтаж та вивезення святкових фотозон та Різдвяного вертепу працівниками з благоустрою міста. Також, сьогодні розпочнеться сам демонтаж штучної ялини, який включає в себе послідовне розбирання хвої та металевих гілок. Спеціально для зберігання елементів ялинки підготовлено 30 дерев’яних ящиків з отворами для вентиляції. Саме в них, після сортування елементів, працівники складатимуть пухнасті гілки, а для зберігання новорічної ялинки, виділене спеціальне приміщення. Залучається спеціалізована техніка КП "ВУКГ. Роботи тривають.

Читати по темі: Коли прибиратимуть головну ялинку Ніжина?

Возможно, это изображение (3 человека, на открытом воздухе, дерево и текст)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, дерево и снег)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: