Завантаження ...
banner
banner

ТОП подарунків до Дня закоханих у Ніжині

ТОП подарунків до Дня закоханих у Ніжині фото

День закоханих 14 лютого - особливий для кожної пари, адже це - найромантичніше свято року, яке допомагає висловити свої щирі почуття. Закохані обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці.

На правах реклами.

Якщо ви ще не визначились з подарунком і не знаєте як та чим здивувати свою другу половинку, то ця стаття саме для вас! Mynizhyn.com зібрали неймовірні пропозиції, які здивують кожного, адже ваші кохані заслуговують тільки на найкращі та найромантичніші подарунки.

 

Лазерна епіляція у Ніжині. Видалення волосся лазером – безпечна та ефективна процедура, яка подарує ідеально гладеньку шкіру на багато років.

 У студії красивого тіла Lazerstudio, що знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка 11а, ми використовуємо діодний лазер останнього покоління та працюємо за міжнародними протоколами проведення процедури. Записатись можна за телефоном 068 800 5607.  Принципова позиція нашого салону полягає в тому, що ціна процедури має бути доступною.  Саме тому ми регулярно тішимо своїх клієнтів знижками на лазерну епіляцію, а також проводимо приємні акції. Щоб отримати wow результат та заощадити, ми рекомендуємо епілювати кілька зон відразу, наприклад, пахви, бікіні та ноги. Ми створили зручні та вигідні лазерсети - вам достатньо лише обрати, той що подобається та записатись на першу процедуру.  У салоні ви також можете придбати подарунковий сертифікат на лазерну епіляцію, який стане чудовим подарунком до святкової дати. Даруйте турботу та вияв любові до Дня закоханих 14 лютого - придбайте подарунковий сертифікат на бажану вартість.

Магазин "Interior Studio"

Якщо ви прихильник ідеї, що важливий не подарунок, а увага, то зверніть свій погляд на тематичні корисні подарунки, які довго нагадуватимуть вам про це чудове свято. У нашому магазині "Інтер'єр студія" ви знайдете необхідні атрибути для якісної підготовки та яскравого проведення Дня закоханих. Відмінним подарунком стане організація невеликого заходу у домашній обстановці. Допоможе у цьому відповідний декор.

Ви можете придбати цікаві торшери, бра, світильники, лампи... Романтичну атмосферу допоможуть створити неповторні джерела світла, що надають приємний і прекрасний вигляд. Такі прикраси до Дня закоханих не залишать байдужим другу половинку. Сторінка у Фейсбук, Інстаграм @interior____studio.

Адреса: м. Ніжин, вул. Синяківська, 79 (територія колишнього "Пивзаводу"). Графік роботи: з 8:00 до 20:00, телефон: 068-41-77-199


 

Салон-магазин "МАРШАЛ"

У цей романтичний день усі намагаються порадувати коханих виконанням найзаповітніших бажань. Це чудова можливість виявити увагу та турботу. Подаруйте своїм близьким комфортні та стильні меблі. Салон-магазин "МАРШАЛ" до Дня Закоханих пропонує акцію і дарує знижку -15% на кухні та шафи-купе, плюс солодкий подарунок*!

Такий подарунок припаде до смаку будь-якій господині. Сучасна, красива кухня або містка та стильна шафа-купе– це мрія кожної жінки. Як же приємно готувати улюблені страви в красивій, затишній обстановці! На жаль, сучасні квартири не завжди радують величезними габаритами. У цьому випадку оптимальним рішенням стане шафа-купе, яка дозволяє максимально заощадити корисну площу, умістити одночасно весь одяг, взуття та інші предмети побуту. 

Вулиця Московська 1-Б, тел. (067) 460 03 64. Фейсбук - група Салон меблів "Маршал".

*Під подарунком мається на увазі придбання подарунку за 0,01 грн.

 *Акція діє до 14.02.2022 року.

КАФЕ "MARINAD"

Найромантичніший день року Ви можете провести в самому центрі міста, в затишному кафе "Marinаd”.
Вас чекає найкращий вечір глибоких почуттів у приємній атмосфері. Цей час обов’язково запам’ятається надовго своїм вихрем емоцій та незабутніми враженнями, адже він буде
присвячений найтеплішому почуттю. 

Команда закладу підготувала для Вас особливий десерт «Серце колишнього» з нагоди Дня Закоханих. Окрім того, на Вас чекає широкий асортимент європейської кухні та
японської. 
Завітайте за адресою: місто Ніжин, вулиця Шевченка, 4а. 
Телефон: 380681941414

Сторінка в Instagram @marinadcafe

МАГАЗИН "КВІТИ"

Жодне свято не обходиться без квітів, адже за допомогою букета ми висловлюємо свої емоції, любов, кохання і повагу до людини. Але щоб порадувати дорогу і кохану людину зовсім не обов'язково шукати привід - даруйте щастя і позитивні емоції вже сьогодні! Ми завжди раді Вам допомогти зробити когось щасливішим! До дня Закоханих ми пропонуємо широкий асортимент місцевих і імпортних квітів. Готові дивувати Вас букетами з різноманітних сортів троянд і хризантем, тюльпанів та ірисів, орхідей і гортензії та  багатьма іншими квітами. Зберемо унікальний букет за індивідуальним замовленням! Наші флористи втілять в життя будь-яку Вашу ідею. Також у нашому магазині широкий асортимент кімнатних квітів у горщиках. Привітайте своїх близьких, навіть коли Ви не поряд!

Замовляйте доставку квітів по Ніжину та району з 7.00 до 23.00 за тел.: (068)315-06-23, (068)101-33-87 Алена. 

Даруйте гарний настрій разом з нами!

Наша адреса: вул. Покровська, (перший магазин зі сторони Покровської церкви).

Вишукані та смачні букети від “Favorite dessert by Julia”

Солодощі - невід'ємний атрибут кожного свята, а особливо до  Дня Святого Валентина. Адже кохання має солодкий присмак... 

Зефірний букет - це унікальний подарунок, в якому поєдналися краса, користь і чудовий смак. Крафтовий зефір виготовляється вручну, виключно з фруктів та натуральних інгредієнтів. Його смак нікого не залишить байдужим. Ви не любите зефір???

Це означає, що ви ніколи не пробували справжній зефір від “Favorite dessert by Julia”!!!

Освідчуйся у коханні зі "смаком"!!!

Будь-якої миті ви зможете порадувати своїх дорогих людей десертом, замовивши його за телефоном: 0681073939

МАГАЗИН КОСМЕТИКИ "CosAmbra"

Освідчуйтеся в коханні кожного дня! Світ професійної косметики та оригінальної парфумерії відкриває Вам магазин CosAmbra, який знаходиться в Ніжині за адресою вул. Бр. Зосим 9 (навпроти ЗОШ 3). В нашому магазині Ви обов'язково знайдете бажаний подарунок для коханої людини. День Святого Валентина  -  чудовий привід висловити почуття та зробити життя більш романтичним! Так, це можна робити хоч кожного дня, адже парфум буде супроводжувати вас цілий день та створювати настрій! Вас очікує широкий асортимент жіночих та чоловічих парфумів, професійна, лікувальна, та косметика для домашнього догляду, вигідні пропозиції та шокуючі знижки!

Для детальної інформації заходьте на нашу ст. в інстаграм @cos.ambra, контактний телефон +38097768117

Графік роботи: вт- пт з 10.00 до 17.00, сб, нд з 10.00 до 15.00, пн - вихідний

ФОТОСАЛОН "ФОКУС"

Перетворіть яскраві спогади в подарунки!

Фотосувеніри – це пам’ятні сувеніри. Навіть через кілька років вони не втратять своєї унікальності. Особливе значення подарунку повідомляють позитивні емоції, що він викликає. Такі сувеніри занурять вас у приємні спогади.

Фотосувеніри на будь-який смак: чашки, тарілки, пазли, футболки, подушки,чехли на телефон. Фото на полотні різних розмірів, блокноти з вашим фото, магніти, дзеркальця, брелки, фото - колажі, мультирами на різну кількість фото, фото на шампанське і т.д. 

Ми знаходимося : "Фотосалон "Фокус" на Гоголівській біля паспортного столу. тел 068-194-85-68

Kuklandia м. Ніжин

Замовляйте романтичне привітання на День Святого Валентина  – це свято романтики, кохання та ніжності. Хочете створити приємну казку для близької вам людини і заставити серце битись швидше від щастя? Ми знаємо, як це зробити! Миле й романтичне привітання не залишить байдужим вашу кохану.

Великий зайчик приїде додому, на роботу, в школу чи на вечірку і навіть в парк на прогулянку з подарунком, квітами і оригінальним привітанням, залишивши цілий мішок позитивних емоцій. Також додатково ви можете підготувати подарунок чи квіти, які передасте зайчику і він подарує вашій коханій. І повірте, найкращі подарунки це подарунки забарвлені емоціями!

Замовлення за тел.:(066)69-96-734, (098)359-95-11. Група в фейсбук тутKuklandia м. Ніжин, інстаграм @kuklandia_nizhyn

Незабутній День всіх закоханих на сайті Mynizhyn.com. Це відмінна можливість приємно здивувати свою другу половинку, розмістивши фото, відео або чуттєве привітання на сайті Mynizhyn.com, яке потрапить прямо в серце. Цей оригінальний та нестандартний подарунок не залишить нікого байдужим, адже все буде зроблено з любов’ю. Це може бути як просте текстове поздоровлення, так і відеопривітання, або ж чуттєвий вірш. Все залежить від вашої фантазії. Публікація на сайті коштуватиме – 300 грн.

Надсилайте свої привітання на нашу пошту mynizhyn.com@gmail.com або в месенджер Facebook за цим посиланням. Визначайтеся та до справи, зробіть День всіх закоханих справді незабутнім!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: