Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині автомобіль врізався у приватний будинок, знісши паркан (Відео. Фото)

На Чернігівщині автомобіль врізався у приватний будинок, знісши паркан (Відео. Фото)  фото

Вночі 10 лютого на вулиці Київській у Коропі до приватного подвір`я влетів легковий автомобіль. Пригода обійшлася без жертв, але збитки родина, яка живе в цьому будинку, вже підраховує.

За словами господаря будинку Анатолія Гнипа, водій зніс паркан разом з альтанкою, але не зачепив самого будинку.

 

«Що сталося… Спали. Удар. Прокидаємося, світло всюди і машина у дворі. Поки я бігом одягнувся, вискочили, вже поліція була», — каже господар.

 

На його думку, водій був напідпитку і вів себе неадекватно.

«Водія я не знаю, прізвище то Брушко, а так я його не знаю. На алкоголь тест проходити він відмовився. При свідках відмовився. Але неадекватно він себе поводив, п`яний був», — говорить пан Анатолій.

 

Автомобіль так і залишається на подвір`ї родини Гнип, поліція не забрала його на арештмайданчик.

 

«Водій пообіцяв усе виправити. Я поки машину віддавати не буду, поки не виправить. Друзі його до мене звертались аби забрати машину, але я сказав, що не віддам, поки не відшкодує збитки. Поліція машину на арештмайданчик не забирала. Я питав у них, але вони сказали, що забирати не будуть, бо жертв нема, нема нічого», — зазначає господар.

 

За інформацією речниці поліції області Наталії Слабеняк, за кермом автомобіля був місцевий житель 1996 року народження. На нього склали два адмінпротоколи: ч. 2 ст. 130 КУПап (Керування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) та ст. 124 КУПап (Порушення водієм ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

suspilne.media

Читати по темі: ДТП у Ніжині: машина влетіла в стовп

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: