Завантаження ...
banner
banner

На тероборону області виділили додатково 10 мільйонів гривень

На тероборону області виділили додатково 10 мільйонів гривень фото

10 мільйонів гривень додатково виділено на фінансування Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони Чернігівської області на 2021-2022 роки.

Про це повідомив голова Чернігівської Ода В'ячеслав Чаус на своїй сторінці у Facebook.

10 мільйонів гривень додатково виділено на фінансування Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони Чернігівської області на 2021-2022 роки. Дякую за єдність в голосуванні усім депутатам обласної ради.

Батальйони ТрО входять до складу Збройних сил України, тому фінансуватимуться з державного бюджету. Однак наразі необхідна підтримка і з місцевої скарбниці.

Чимало вже зроблено — підрозділи отримали приміщення у районах, першочергові ресурси, допомогу з ремонтами.

Додаткові кошти допоможуть якнайшвидше привести до повної готовності пункт управління штабу зони та штабу бригади ТрО, місця дислокації підрозділів. Укомплектувати їх технікою, засобами зв’язку, меблями та іншим. Допомогти з організацією навчань особового складу.

Зараз ми маємо бути спокійними, бо для цього є всі підстави. Бути згуртованими.

Завтрашній день, 16 лютого, Указом Президента України оголошено Днем єднання. Закликаю усіх голів громад, усіх керівників і депутатів цього дня приєднатися до запланованих заходів.

Не забуваймо, що нам є заради чого жити в Україні. Нам є кого захищати і є що розвивати. Цього року маємо амбітні плани на «Велике будівництво», про які поговоримо згодом. - зазначив В'ячеслав Чаус.

Головне фото — зі сторінки В'ячеслава Чауса у Facebook

Фото — зі сторінки заступника голови ОДА Дмитра Іванова

Читати по темі: У Ніжинському районі продовжуються заходи із формування батальйону територіальної оборони

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: