Завантаження ...
banner

Ніжин: ямкова справа - потрібна справа

Ніжин: ямкова справа - потрібна справа фото

Після отримання чергової партії “Холодного асфальту” працівники комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” розпочали черговий етап з ремонту дорожнього покриття центральних вулиць Ніжина.

Асфальтний матеріал холодного типу (Холодний асфальт), який використовується для ямкового ремонту, є інноваційним засобом для обслуговуючих операцій дорожнього полотна і магістрального будівництва, який не має на даний момент аналогічних засобів. Застосовується холодний асфальт для швидкого закладення ям, тріщин і швів на асфальтовому покритті. За допомогою даної суміші роблять ремонт ділянок доріг, куди не рентабельно доставляти важку дорожню техніку.

Попередньо, інженером з благоустрою Сергієм Гриценко було обстежено вулиці міста на предмет пошкоджень, проведено заміри ям та вибоїн. Сучасна та передова технологія дрібного ремонту доріг, яку сьогодні впроваджує КП “ВУКГ” у Ніжині, значно зменшить витрати по своєчасному ямковому ремонту, бо з кожним днем, якщо не ремонтувати дрібні ямки, то вони переростають у великі та небезпечні. Ремонт з застосуванням технології «холодний асфальт» значно унеможливлює появу вибоїн на автомобільних шляхах міста.

Щомісячний своєчасний ремонт асфальтового покриття, дає змогу терміново ліквідувати новоутворену яму чи вибоїну, не доводячи процес до розвитку великої ями, а потім до суцільного руйнування дорожнього покриття. Завдяки чудовим властивостям речовини «холодний асфальт», є можливість не чекаючи весни та з незначними фінансовими затратами утримувати проїзні шляхи Ніжина постійно в гарному стані. Наразі, ямковий ремонт виконують працівники з благоустрою дільниці з обслуговування об’єктів  благоустрою Ніжина по вулиці Шевченка.

http://unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: