Завантаження ...
banner

Чернігівщина: у Гончарівську розгорнули стометровий прапор

Чернігівщина: у Гончарівську розгорнули стометровий прапор фото

Україна — єдина, соборна, незалежна. Такою вона стала в результаті багатовікової боротьби та загартувань. Утім, випробовування не скінчилися. Свою єдність українці продемонстрували сьогодні під час урочистостей, які одночасно відбулися в кожній області, в тому числі й на Чернігівщині.

Так, у селищі Гончарівське відбулася церемонія розгортання 100-метрового Державного Прапора України. Тут зібралися військові, представники органів влади та місцева громада. 

 

— Україна дев’ятий рік протидіє російській агресії. Та держава робить усе, щоб підтримати, захистити наших хлопців та дівчат, які зараз на передовій. Ми не забуваємо ветеранів, які вже відслужили і повернулися до цивільного життя. Підтримуємо родини загиблих героїв. Зібравшись разом, ми показуємо, що нікого не боїмося. Нам є чим оборонятися. І навіть ядерна зброя, що є в Російській Федерації, не може залякати серце українського воїна, - зазначив Олексій Ілляшенко, заступник міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції.

До слова, сьогоднішню подію в Гончарівському ініціювала сама громада. Стяг, що тут розгорнули, далі «подорожуватиме» громадами області. Наступна локація — Десна.

По темі: У Ніжині долучились до Дня єднання

https://cheline.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: