Завантаження ...
banner
banner

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ МІСТА НІЖИНА ТА НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ!!!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ МІСТА НІЖИНА ТА НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ!!! фото

Інформуємо Вас , що з 1 квітня 2022 року в Ніжинському РТЦК та СП проводяться підготовчі заходи чергового весняного призову 2022 року. Згідно наказу начальника Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки №39 від 14.02.2022 року «Про призов громадян на строкову військову службу у квітні-червні 2022 року».

Усі призовники, віком від 18 до 27 років, які мешкають на території міста Ніжин, Ніжинського району та підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вул. Редькінська, 6 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.

Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу , зобов’язані прибути до Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки до 01 квітня 2022 року,  та мати при собі документи, які посвідчують особу», для проходження медичної комісії та встановлення ступеня придатності до військової служби.

Читати по темі: На Чернігівщині СБУ провела антитерористичні навчання

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: