Завантаження ...
banner
banner

22 лютого в області лунатимуть сирени

22 лютого в області лунатимуть сирени фото

На Чернігівщині 22 лютого проведуть комплексну технічну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення.

В Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, який проводитиме перевірку, повідомили як саме це відбуватиметься.

Зокрема:

О 10:00 годині буде проводитись перевірка з практичним централізованим (автономним) запуском сирен та доведенням до населення навчальної інформації у сфері цивільного захисту через засоби масової інформації у Чернігові, районних центрах, територіальних громадах області.

Уривчасте звучання сирен триватиме протягом 3 хвилин.

О 10:05 на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватись навчальне повідомлення за допомогою FM-передавачів у Чернігові, Бахмачі, Прилуках, Новгород-Сіверському та селищах Сосниця та Холми.

О 10:05 для оповіщення населення Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватись навчальне повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 10:05 на місцевих каналах телебачення для населення області також буде передаватись навчальне повідомлення.

О 10:10 буде передаватись навчальне повідомлення для мешканців Чернігова по проводовому радіо.

Крім того, в рамках перевірки відповідальний черговий Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА телефонуватиме групам абонентів ОДА,  підприємств Чернігова, силових структур та керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів та територіальних громад.

Джерело — пресслужба Чернігівської ОДА.

Читати по темі: На Чернігівщині через військову загрозу почав діяти ряд обмежень та заборон

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: