Завантаження ...
banner

У Ніжинській ЗОШ №15 провели урок гімнастики

У Ніжинській ЗОШ №15 провели урок гімнастики фото

Відділ з питань фізкультури та спорту під керівництвом начальника Павла Глушка та директора Кдюсш Галини Арвахі постійно шукають та реалізовують нові методи покращення селекції у дитячо-юнацькому спорті.

Дітям щодня необхідний рух. Заняття спортом покращують фізичний та емоційний стан дитини, благотворно впливають на успішність, виховує якості, які стануть у нагоді в житті. Дитина, захоплена тренуваннями, менше часу витрачає на марні заняття, такі як ігри на комп'ютері та бездумне перебування на вулиці.

У рамках популяризації та розвитку напряму художньої гімнастики у місті Ніжині директором КДЮСШ Галиною Арвахи розроблено план та заплановано проведення низки заходів. Одним із пунктів реалізації є проведення відкритих уроків із загальноосвітніх шкіл міста Ніжин.

Директором КДЮСШ Арвахі Галиною було проведено попередні переговори з директорами шкіл, складено графік проведення цих тренувань.

Художня гімнастика - красивий вид спорту, який розвиває в дівчинці пластичність і граціозність, витривалість і впевненість у собі, формує гарну поставу і фігуру. До того ж, гімнастика є корисною для здоров'я та всебічного розвитку дитини. Відділення художньої гімнастики у Ніжинській КДЮСШ відкрилося нещодавно. Тренерський склад та вже створена база та умови для тренувань говорять про те, що ми готові виховувати чемпіонок! Не секрет, що тренер грає величезну роль у становленні будь-якої гімнастки, який допоможе розкрити та розвинути здібності дівчинки. Робота тренера спрямована на постійне технічне зростання рівнів та досягнень гімнасток.

18.02.2022 року відбувся перший урок у Ніжинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №15.

67 дівчаток ознайомилися із основними положеннями, базовими вправами. Усіх бажаючих продовжити заняття цим красивим видом спорту ми чекаємо на тренування!

За підсумками відкритого уроку перспективні дівчатка продовжать заняття з художньої гімнастики у КДЮСШ. Де єднання, там і перемога.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: