Завантаження ...
banner
banner

Відзначили кращих будівельників міста

Нагородження, присвячене майбутньому Дню будівельника, пройшло 7 серпня, у малій залі міської ради. Міський голова Анатолій Лінник провів урочисту зустріч з будівельними організаціями, що діють на території міста.

Нагородження, присвячене майбутньому Дню будівельника, пройшло 7 серпня, у малій залі міської ради. Міський голова Анатолій Лінник провів урочисту зустріч з будівельними організаціями,  що діють на території міста.

Під час урочистостей за сумлінну працю, професійну майстерність та значний внесок у розвиток будівельної галузі Ніжина почесною грамотою були нагороджені кращі трудові колективи, що працюють в будівельній галузі міста.

«Приємно, що, незважаючи на всі кризові явища, ми пишаємося Ніжином, який ми разом з вами створюємо, будуємо, ремонтуємо»,- зазначив  Анатолій Лінник.
 
Профільний заступник міськоголо голови Григорій Олійник побажав усім щастя, успіхів і благополуччя та нових, цікавих проектів. А заступник міського голови Сергій Осадчий побажав будівельникам  вдосконалення професійної майстерності, вдалої реалізації задумів, родинного затишку, душевного спокою та міцного здоров’я.

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: