Завантаження ...
banner
banner

"Найкраща оцінка поліції – довіра людей", - керівник Ніжинської поліції

"Найкраща оцінка поліції – довіра людей", - керівник Ніжинської поліції фото

Андрій Іванович Водолазкін – полковник поліції, 1982 р.н., працює вже 23-й рік. Має дві вищі освіти: юридичну та економічну. За час своєї служби працював і дільничним інспектором поліції, і в карному розшуку. Фактично з 2015 року займав керівні посади в ГУНП Чернігівської області.

"Принцип: Найкраща оцінка поліції – довіра людей. З цим принципом будемо і надалі працювати тільки на авторитет поліції", - зазначив Андрій Іванович.

 
"Насамперед я вивчаю оперативну обстановку в регіоні. Провів наради, зібравши керівників відділів та сектору привентильної діяльності в районі, які доповіли обстановку та вирішення проблемних питань по лінії Національної поліції: по розкриттю тяжких та особливо тяжких злочинів. Фактично 60 матеріалів, які поступили вже скеровані до Прокуратури з підозрами. Дуже гарний результат і ми будемо його тільки покращувати", - продовжив керівник поліції.
 

Ще один принцип: допомога громадам. На даний час громади об’єдналися і тому їм вкрай важлива допомога поліції. Зараз запроваджено проект: « Поліцейський офіцер громади». Вже направлено співробітників на навчання. Конект з головами громади, вирішення питання, наради – без цього не може бути взаємодопомоги.

"Мій пріоритет – щоб  громадяни Ніжинської громади жили та почували себе в спокої і були забезпечені безпекою. Також боротьба з криміналітетом. Щоб був порядок. Я хочу, щоб саме в такому напрямку працювала поліція Ніжинського району", - наголосив Андрій Водолазкін.

Зазначимо, що в місті планують збільшити кількість відеокамер (зараз їх працює понад 70). На це вже виділено кошти в розмірі півтора мільйона гривень. Будуть їх встановлювати у місцях масового скупчення громадян (планують перекрити центр міста). Завдяки такому спостереженню було розкрито приблизно 40-50% злочинів.

Спілкувались журналісти Mynizhyn.com

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: