Завантаження ...
banner

Житель Ніжина, який запропонував 3000 грн. поліцейському, постане перед судом

Житель Ніжина, який запропонував 3000 грн. поліцейському, постане перед судом фото

За процесуального керівництва Ніжинської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом пропозиції працівникам поліції неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності (ч. 1 ст. 369 КК України).

В ході досудового слідства встановлено, що у лютому поточного року працівники відділу реагування патрульної поліції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, будучи при виконанні службових обов’язків, у мсті Ніжині зупинили автомобіль під керуванням місцевого жителя, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Після пропозиції поліцейських пройти тест на стан сп’яніння, чоловік почав
наполегливо пропонувати останнім 3 тис. грн. за не складання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП та, незважаючи на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію та надання службовим особам неправомірної вигоди, продовжував пропонувати грошові кошти.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська окружна прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: