Завантаження ...
banner
banner

Споживачі «Чернігівгаз Збут» отримають місяць кіно від SWEET.TV при сплаті за газ через Viber-bot

Споживачі «Чернігівгаз Збут» отримають місяць кіно від SWEET.TV при сплаті за газ через Viber-bot фото

Побутові споживачі ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», сплативши за газ за допомогою одного із електронних сервісів постачальника, отримають місяць безкоштовного кіно від SWEET.TV, а також можливість виграти сертифікат на газ на 500 грн та інші подарунки.

Для участі в акції, яку постачальник проводить спільно із національним онлайн-кінотеатром SWEET.TV та платіжним сервісом iPay.ua, необхідно сплатити за газ до 31 березня 2022 р.

Промокод на місяць користування пакетом «КІНО» від SWEET.TV отримають всі побутові клієнти, які сплатили за газ одним із трьох способів:

Промокодом для споживача, що візьме участь в акції, стане номер квитанції про оплату. Активувати його можна наступного дня після оплати, зареєструватись на сайті SWEET.TV.

Окрім того, споживач, оплативши за газ таким чином, автоматично бере участь у розіграші подарунків, серед яких:

  • 5 сертифікатів на газ на 500 грн;
  • 5 підписок L на SWEET.TV на 3 місяці;
  • 5 підписок L на SWEET.TV на півроку;
  • 100 поповнень рахунку телефону на 50 грн від iPay;
  • приставка для Смарт-ТВ;
  • 5 термокружок.

Розіграш подарунків буде проведено 4 квітня серед усіх учасників акції за допомогою сервісу www.random.org. Результати розіграшу будуть опубліковані на сайті ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

У лютому клієнти «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» отримали швидкий та зручний прямий канал комунікації з постачальником – Viber-bot , що дозволяє миттєво отримати рахунок за спожитий газ, сплатити за нього онлайн без черг та очікувань, переглянути стан рахунку та історію платежів. Авторизуватися у Viber-bot споживач може швидко та просто за допомогою номера телефону або електронної пошти.

ТОВ «Чернігівгаз Збут» – постачальник газу та електроенергії, що провадить діяльність на підставі ліцензії на право постачання природного газу (постанова НКРЕКП № 653 від 17.05.2017 р.) та електричної енергії (постанова НКРЕКП № 653 від 17.05.2017 р.). Понад шість років компанія є надійним постачальником енергоресурсів для всіх категорій клієнтів.

Детальніше за посиланням: https://cngaszbut.com.ua/blog/spozivaci-cernigivgaz-zbut-otrimaut-misac-kino-vid-sweettv-pri-splati-za-gaz-cerez-viber-bot

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: