Завантаження ...
banner
banner

Військовий стан у Ніжині: яка ситуація з супермаркетами та аптеками

Військовий стан у Ніжині: яка ситуація з супермаркетами та аптеками фото

Зазначимо, що ніжинці зберігають спокій. Наші громадяни спокійно чекають в черзі. Метушні немає.

Найбільші черги до аптек та супермаркету "Велмарт" (станом на 13:00). Працювали аптеки: Шевченка (район Молодіжна, Афганець всі три: біля АТБ "Нашого міста", "Бажаємо здоров'я" та АНЦ). Також працювала аптека ТАС у Велмарті, на Синяківській біля Фори, на площі біля ТЦ "Прогрес", "Мед брат" на Батюка біля Фори та на Незалежності і аптека біля будинку книги - повідомляє Mynizhyn.com. Інформуємо тільки по районах Молодіжна - Незалежності - Шевченка.

Стосовно супермаркетів: Велмарт - була черга на вулиці, необхідні продукти були. Не було черг у супермаркеті "Фора" та "Сільпо" (лише до каси на Синяківській) та біля кас в АТБ (площа). Стосовно продуктів: речі першої необхідності є. Крупи, молоко, хліб та яйця - в попиті. Хліб продавали по 2 на руки.

Ніжинці, зберігаємо спокій. Допомагаємо один одному, допомагайте людям похилого віку та людям з інвалідністю. Сьогодні також наші журналісти були в ЗОШ№9. Зазначимо, що ніжинці згуртовано допомагають людям, які зараз там перебувають. Один чоловік прийшов та запропонував житло.

Стосовно банкоматів: працювало тільки два - на площі Приватбанкомат та біля Фори на Батюка, коштів в них не було. Повідомляємо, що у Форі можна розрахуватися картою на терміналах. Також надійшла інформація, що можна зняти кошти в магазині Сільпо на терміналі. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: