Завантаження ...
banner

Чернігів: загарбники масово обстрілюють центр міста

Чернігів: загарбники масово обстрілюють центр міста фото

Росіяни масово обстрілюють центр Чернігова: постраждали житлові будинки, дитсадок та магазин Вночі 28 лютого після 02 години ночі Чернігів зазнав кількох ракетних обстрілів. Перше влучення у житлову п’ятиповерхівку по вул. Ремісничій, де далі загорілись 2 квартири на 1 та 2 поверхах. Ще один снаряд попав в будівлю магазину на центральному ринку по вул. Ринковій.

Третє влучення у дитсадок по Ремісничий. На місці пожеж працювали підрозділи ДСНС. Унаслідок обстрілів постраждала жінка, травми незначні.
Протягом доби з 27 лютого 2022 року на території Чернігівської області ліквідовано 7 пожеж, з яких: 4 внаслідок обстрілів (3 в житловому секторі, 1 на об’єкті) та 3 - з інших причин (житловий сектор).

Загалом, з початку воєнних дій, виникло 63 пожежі, з яких: 41 внаслідок обстрілів та 22 - з інших причин. Врятовані 13 осіб, з них 10 дітей. Загинула 1 особа.

Без електропостачання залишаються 50 населених пунктів у 3 районах області.

Підрозділи ГУ ДСНС в області 5 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших робіт, а саме:

проведення робіт із евакуації мешканців (16 осіб зазнали травм) з пошкодженого вибухом багатоквартирного житлового будинку у м. Чернігів по вул. Магістратській.

-  деблокування мешканців з-під конструктивних елементів пошкоджених вибухами багатоквартирних житлових будинків у м. Чернігів по вул. Кирпоноса та Івана Мазепи.

-  транспортування до лікувального закладу мешканки пошкодженого вибухом багатоквартирного житлового будинку.

-  надання допомоги бригаді екстреної медичної допомоги із підйому з підвального приміщення мешканки багатоквартирного житлового будинку, яка отримала травми, не пов’язані з веденням бойових дій (м. Прилуки, пров. Польовий).

Загалом, з початку воєнних дій, підрозділи ГУ ДСНС в області 13 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших робіт.

За інформацією оперативно-диспетчерської служби АТ «Чернігівобленерго» через бойові дії без електропостачання залишаються 50 населених пунктів у 3 районах області (Чернігівський, Ніжинський, Корюківський). Відновлювальні роботи не проводяться.

Чернігівська ОДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: