Завантаження ...
banner

Ніжинський аеродром: ворог підло забрав життя беззахисних, неозброєних людей

Ніжинський аеродром: ворог підло забрав життя беззахисних, неозброєних людей фото

24 лютого 2022 року близько 5-ої години ранку, під час чергування в Єдиній системі проведення авіаційних робіт з пошуку та рятування, в Спеціальному авіаційному загоні Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України від російської ракети «Іскандер» загинули 4 особи начальницького складу та полковник поліції.

Все сталася раптово, ніхто не підозрював про можливий ракетний удар і про початок нападу російських окупантів на Україну.

Ворог без оголошення війни підло забрав життя беззахисних, неозброєних людей, які несли чергування та виконували свої посадові обов'язки, пов'язані з порятунком людей.

Нагадуємо, що САЗ ОРС ЦЗ ДСНС України не є військовим збройним формуванням. Загін призначений для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, проведення спеціальних робіт у складних умовах, гасіння пожеж, порятунку, перевезення та надання гуманітарної допомоги. Це величезне горе для сімей загиблих, без татусів залишилися маленькі діти. Це величезне горе для всіх нас. Пам'ятаємо кожного, царство небесне...

Ніколи не пробачимо!

https://www.uezd.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: