Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина: одинадцятий день збройного нападу

Чернігівщина: одинадцятий день збройного нападу фото

6 березня - одинадацятий день, як російські війська вторглися в Україну. Бої тривають. Війська тримають оборону. Суспільне слідкує за оновленнями та веде текстовий онлайн подій, які відбуваються на Чернігівщині. Довіряйте тільки перевіреним новинам.

8:40 Протягом минулої доби в області ліквідовано 3 пожежі з яких 2 внаслідок обстрілів, 1- з інших причин, пов'язаних з веденням бойових дій. Загинула одна людина та 2 травмованіПро це Суспільному повідомила речниця ГУ ДСНС в області Ірина Щукіна. Загалом з початком військових дій виникло 127 пожеж, з яких: 97 внаслідок обстрілів та 30 з інших причин. Врятовані 30 людей, з них 10 дітей. Загинули 39 людей.

Через бойові дії без електропостачання залишається 141 населений пункт в 3 районах області: Чернігівський, Ніжинський та Прилуцький. Відновлювальні роботи проводяться за можливістю, про це повідомляє АТ “Чернігівобленерго”.

8:00 Система водозабезпечення міста працює в плановому режимі. Є локальні відключення, пов'язані з пошкодженням мереж. Поки ситуація контрольована. Тиск води в мережі підтримується в межах норми. Про це повідомляє КП “Чернігівводоканал”.Через знеструмлення не працює три невеликі КНС в районі Шерстянки і одна - в районі ЗАЗ. Каналізаційні очисні споруди працюють.Через значні ушкодження мереж відбуваються витоки води. Для підтримки тиску в мережах просимо всіх мешканців повідомляти про витоки води. Якщо витоки води не будуть своєчасно локалізуватися, водопостачання міста буде під загрозою.

7:30 Оперативна інформація станом на 06:00. Генштаб ЗСУ:

Збройними Силами і підрозділами Сил безпеки та оборони України ведуться запеклі бої з утримання визначених рубежів. На Сіверщині проводиться операція з оборони Чернігова.

Загалом, станом на цей час, втрати авіаційної техніки російських окупаційних військ становлять 88 літаків та вертольотів.

Противник намагається не втратити наступального потенціалу але, в обстановці що склалася, має великі втрати в озброєнні, техніці та особовому складі. За рахунок супротиву всього українського народу противника деморалізовано.

https://suspilne.media

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: