Завантаження ...
banner
banner

Роз'яснення адміністрації "Фора" по продажу товару

Роз'яснення адміністрації "Фора" по продажу товару фото

Нещодавно в мережі ФБ почали звинувачувати міську владу в тому, що гуманітарну допомогу використовують неналежним чином і виставили товар на продаж в супермаркеті. Представники влади звернулись до адміністрації супермаркету "Фора" за роз'ясненнями.

 У зв’язку з напруженою ситуацією та хвилюваннями ніжинців щодо гуманітарної допомоги ми звернулись до адміністрації мережі магазинів «Фора» для спростування викривленої інформації про продаж гуманітарного вантажу з полиць їхніх магазинів.

Адміністрація магазину «Фора» офіційно повідомляє, що з початку війни поставка товарів у Ніжині була лише один раз з розподільчого складу - 7 березня. Вся доставлена до магазину продукція має відповідні накладні.

Тим самим ми звертаємось до усіх ніжинців: не піддавайтесь на провокаціям. Активізувалися боти, які під виглядом містян намагаються розводити панічні настрої. Також активізувалося багато псевдо-патріотичних груп. Тому користуйтеся лише офіційними та перевіреними джерелами інформації та включайте здоровий глузд.

Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: