Завантаження ...
banner
banner

Студентський магістрат області влаштував пляжне паті до міжнародного Дня дружби

Нещодавно у Чернігові було проведено пляжне паті з нагоди Міжнародного Дня дружби. Молодіжну вечірку організував студентський магістрат нашої області від ВМГО «Студентська Республіка»,

Студреспубліка наті нду

Нещодавно у Чернігові було проведено пляжне паті з нагоди Міжнародного Дня Дружби. Молодіжну вечірку організував студентський магістрат нашої області від ВМГО «Студентська Республіка», а зокрема студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Ніжинського агротехнічного інституту та Чернігівського національного технологічного університету. 

Масовий захід проходив під таким лозунгом: «Спортивна нація - світлий розум», адже перед цьогорічним магістратом Студреспубліки стоїть завдання модернізувати свою область і самі студенти вважають, що починати необхідно саме з себе, адже тільки активна та ініціативна молодь є рушійною силою змін та модернізації. На заході учасники мали змогу проявити спортивні навики у змаганнях з волейболу, пограти в твістер, взяти участь у водних війнах, перевірити свою акторську майстерність у грі в Мафію, та долучитися до інтелектуальних ігор. 

По темі: Ніжинські студенти покажуть на "Студреспубліці", як будуть модернізувати регіон
 
На меті студреспубліканців було залучити якомога більше людей до даного заходу, щоб учасники мали змогу не тільки весело та активно провести свій вільний час, а й знайти нових друзів серед активної молоді міста, щоб встановлювати подальші зв’язки та модернізувати місто Чернігів і область разом!

Катерина Кривуця
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: