Завантаження ...
banner

Макс Барських передає вітання Ніжину!

Макс Барських передає вітання Ніжину! фото

В період війни знаменитості продовжують підтримувати ЗСУ, ТрО та міста України в яких зараз проходять бойові дії.

Цього разу слова подяки нашим хлопцям та Ніжину передає відомий співак Макс Барських: "Сподіваюся, що скоро побачимось на концертах у вашому місті". 

Ніжинська міська рада

Що відомо: співак народився 8 березня 1990 року в м. Херсон. Після закінчення школи переїхав до Києва, де вступив до Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва (спеціалізація — естрадний вокал).

Нагороди:

  • 2019 — музична премія Top Hit Music Awards, перемога у номінації «Відеокліп року (чоловічий вокал) YouTube Ukraine» за відеокліп на пісню «Берега»
  • 2019 — музична премія Top Hit Music Awards, спеціальна нагорода «Пісня-рекордсмен» («Лей, не желай»)
  • 2021 — музична премія Top Hit Music Awards, перемога у номінації «Відеокліп року (змішаний вокал) YouTube Ukraine» за відеокліп на пісню «Bestseller» (feat. Zivert)

Період війни:

Херсон - одне з міст України, захоплених російськими військовими. Тепер вони стріляють на мітингах за Україну, ходять з автоматами по ринку та влаштовують облави на будинки активістів та співробітників СБУ. BBC дізналася, як живе Херсон під контролем російських військових.

У перший день захоплення стріляли по всьому місту, розповідають місцеві жителі. На другу добу, за їхніми розповідями, військові приїхали на місцевий телецентр і під дулом автомата змусили місцевого інженера підключити російське обладнання. У Херсоні запрацювали російські держканали, а українські не відключили - але поверх мови оригіналу пішов переклад російською мовою.

Через кілька днів після вторгнення, коли стало зрозуміло, що по мирному населенню військові поки що не стріляють, тисячі херсонців вийшли на мітинг з українськими прапорами та гаслом "Ідіть у напрямку російського корабля".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: