Завантаження ...
banner
banner

У голови Чернігівської ОДА з'явився новий заступник

Новим заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча став депутат обласної ради, який є членом депутатської групи «Народний фронт», Сергій Биконя.

заступник голови чернігівської ода, сергій биконя, новини чернігівщини, ніжин, нежин сайт

Новим заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча став депутат обласної ради, який є членом депутатської групи «Народний фронт», Сергій Биконя. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат Олександр Кодола.

В свою чергу, на сайті Чернігівської ОДА поки немає жодної офіційної інформації з цього приводу.
 
Зазначимо, що своїм заступником Сергія Биконю хотів бачити і голова облради Микола Звєрєв, однак, на сесії, депутати не підтримали його пропозицію.

Додамо, що раніше повідомлялося, що за квотою від «Народного фронту» заступником Куліча мав стати депутат Чернігівської міськради Юрій Євтушенко. Як повідомляла депутатка Анна Романова, його кандидатуру, начебто, вже затвердив Кабмін.
 
Нагадаємо, що першим заступником голови ОДА був призначений Леонід Сахневич.    
 
Довідково:
Дата народження: 18.03.1959
Освіта: Вища. Київський державний університет ім. Т.Г.Шевченка, економіст, викладач. Чернігівський державний педагогічний інститут ім. Т.Г.Шевченка
Науковий ступінь, вчене та почесне звання: кандидат економічних наук. Відмінник освіти України.
Місце роботи, посада (професія, заняття): м.Чернігів. Чернігівська філія Державного вищого навчального закладу Українська Академія бізнесу тапідприємництва. Директор

pik.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: