Завантаження ...
banner
banner

Ніжин: ніч пройшла спокійно

Ніжин: ніч пройшла спокійно фото

Місто живе в умовах воєнного стану, однак працює уся інфраструктура: ніжинцям надаються всі комунальні послуги. Сьогодні відновили роботу котельні, які не працювали вчора. Графік роботи усіх котелень з сьогоднішнього дня - цілодобово. Місто з теплом.

Працюють продовольчі магазини, аптеки, банки, автосервіси, ринок. Міська влада спільно з підприємцями докладають усіх зусиль, щоб люди отримували необхідні послуги.

Звертаємось до громадян: не паліть траву та іншу суху рослинність. У воєнний час це прирівнюється до диверсії, адже обмежує огляд місцевості бійцям ЗСУ.

Усі медичні заклади працюють. Вчора отримали ряд гуманітарної допомоги, яка була розподілена між усіма медзакладами.

За ніч у Ніжині народились 2 дівчинки. Слава Богу, життя продовжується.

Кількість внутрішньо переміщених осіб збільшується. Сьогодні Управління соціального захисту розпочало їх реєстрацію і введення про них інформаціїю до єдиної бази даних та призначення виплат, передбачених державою для таких осіб.

Сьогодні продовжують роздавати пакети гуманітарної допомоги для багатодітних сімей, дітей-сиріт, та сімей, які потрапили в складні життєві обставини.

Навчальний процес триває у дистанційному форматі. Діти з сімей, які тимчасово вимушені покинути зони бойових дій, також долучаються до навчально процесу.

Робочі групи, які обстежували торговельні точки, виявили позитивні зміни: у більшості магазинів знову працюють термінали.

Ніжинці, будь ласка, дбайте про свою безпеку та допомагайте тим, хто поруч! Разом до Перемоги!

Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: