Завантаження ...
banner

Ніжин: після обстрілів є поранені та пошкоджено будинки

Ніжин: після обстрілів є поранені та пошкоджено будинки фото

Після вчорашніх обстрілів одного з районів міста було поранено 3є цивільних, пошкоджено 3 багатоповерхових будинки, 13 приватних будинків та кладовище.

Міська влада опрацьовує питання розміщення сімей, чиї будинки були знищені внаслідок дій окупанта. Також комунальні служби та ремонтні бригади працюють над ліквідацією наслідків від ворожих обстрілів: першочерговим є завдання полагодити пошкоджені покрівлі будинків.

У місті не працюють 2 котельні, в результаті близько 50% міста без тепла, також 2 вулиці залишаються без світла. Ремонтні роботи тривають. Відносьтесь до цього з розумінням. Комунальні служби роблять все можливе. Водою та водовідведенням все місто забезпечено.

Медичні заклади та соціальні установи працюють в умовах воєнного стану. Вчора протягом дня медустанови поповнили запаси ліків з числа гуманітарної допомоги.

Проте залишається проблема з наявністю інсуліну. Керівники медустанов спільно з міською владою шукають можливості надходження інсуліну в Ніжин, звертаюся до Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка та Національної служби здоров’я України з допомогою у вирішенні цього питання.

За ніч у пологовому будинку народилося 2 дітей: хлопчик і дівчинка.

Нами у співпраці з волонтерами було вивезено дітей з Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей на Західну Україну.

Продовжується видача гуманітарної допомоги тим, хто цього потребує.

Заклади освіти працюють дистанційно. Кількість внутрішньо переміщених дітей збільшується, вони також включені до навчання у дистанційному форматі.

Шановні ніжинці!

Пам’ятайте про заходи безпеки. Триває війна.

Не нехтуйте сигналами тривоги!

Все буде добре!

Слава Україні! 

Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: