Завантаження ...
banner
banner

Рідні викраденої Вікторії припускають, що окупанти взяли її в полон

Рідні викраденої Вікторії припускають, що окупанти взяли її в полон фото

Вікторію Андрушу із Старого Бикова на Чернігівщині війська рф викрали з дому 25 березня. До цього часу про вчительку математики та інформатики нічого невідомо. Рідні припускають, що її взяли в полон щоб обміняти.

За словами сестри, росіяни перевіряли усі телефони жителів Старого Бикова. У Вікторії в телефоні побачили повідомлення до чат-ботів, де дівчина повідомляла про переміщення окупаційних військ.

Сестра Ірина розповіла, що Вікторію тримали у підвалах разом з іншими полоненими – чоловіками. Вона була єдиною полоненою дівчиною. В останнє її бачили місцеві 27, і потім 29 березня. Телефону в неї немає. Російські окупанти залишили Старий Биків, а Вікторію скоріш за все забрали з собою, щоб обміняти на російських військовополонених.

Ірина також розповіла, що ті, хто був із Вікторією у полоні кажуть, що дівчина не боялася їх, говорила правду, і все, що вона думає про російське вторгнення. Окупанти ж, на її слова казали, що будуть судити її за російськими законами.

Вікторії 25 років, вона працює вчителькою математики та інформатики у броварській школі. З початком війни поїхала до своїх батьків у Старий Биків.

Якщо хтось має інформацію про Вікторію, її сестра Ірина просить повідомляти за номером телефону (097) 103 16 37.

https://suspilne.media

По темі: Чернігівщина: УВАГА!!! РОЗШУК!!! Викрали дівчину

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: