Завантаження ...
banner
banner

Оперативна інформація по Ніжинському району

Оперативна інформація по Ніжинському району фото

Поступово громади по району повертаються до звичного життя. Піротехніки й надалі проводять розмінування територій, автомобільних та залізничних шляхів. Поступово відновлюється критична інфраструктура у селищах, де були пошкодження.

Без газопостачання в районі залишилося 6 населених пунктів, електропостачання відсутнє у 12, у населених пунктах 2 територіальних громад відсутній мобільний зв'язок.

За останню добу втрат серед військових та цивільного населення немає.

На території Ніжинського району перебуває 14607 внутрішньо-переміщених осіб, 389 з них зареєстровано Управлінням соціального захисту населення Ніжинської міської ради. Всі вони забезпечені харчуванням, засобами гігієни та ліками.

Органи місцевого самоврядування здійснюють фіксацію фактів руйнації/пошкодження об’єктів.

Сільськогосподарські підприємства проводять комплекс весняних польових робіт.

Школярі 17 громад здобувають освіту за дистанційною формою навчання.

Поліція Ніжинщини продовжує посилено працювати в умовах воєнного стану. Загальна безпекова ситуація в районі наразі стабільно контрольована. Всі правоохоронні органи працюють в режимі воєнного часу.

Ніжинська районна військова адміністрація продовжує розподіл гуманітарної допомоги між громадами району, керівництво яких формує списки отримувачів гуманітарної допомоги.

Ми працюємо і завжди на зв’язку. Кожен напрямок роботи контрольований. Використовуємо усі можливості. Кожен з нас і всі ми разом працюємо на перемогу!

Ми переможемо!
Слава Україні!

Сектор Інформаційної Діяльності

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: