Завантаження ...
banner

Розклад руху автобусних перевезень у Ніжині

Розклад руху автобусних перевезень у Ніжині фото

До уваги пасажирів міста! Починаючи з 8 квітня відновлюється рух маршрутних автобусів.

Встановлено тариф 10.00 грн за одну поїздку, на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті Ніжині на період дії воєнного стану.

Безкоштовно перевозити, при пред’явленні посвідчення, пасажирів наступних пільгових категорій: учасників бойових дій; осіб з інвалідністю внаслідок війни (інвалідів війни всіх груп); осіб з інвалідністю першої групи (інвалідів першої групи ); дітей з особливими потребами (дітей-інвалідів); осіб з інвалідністю по зору 1 групи (інвалідів по зору 1 групи ); осіб з інвалідністю (інвалідів) з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи 1 категорії; учасників АТО та членів сім’ї загиблого в АТО; дітей з багатодітних сімей; дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються або навчаються у навчально-виховних та навчальних закладах; особу, яка супроводжує дитину з особливими потребами (дитину-інваліда).

Кількість пасажирів, які одночасно перевозяться безкоштовно та бездотаційно, не обмежується.

Рух пасажирського транспорту в звичайному режимі буде здійснюватися з 7:00 до 18:00 години.

Кількість автобусів та графік роботи на маршруті:

№1 «Урочище Ветхе – Поліклініка» працюватиме 1 автобус по графіку № 1 з початком руху від кінцевої зупинки «Ветхе» о 07-30 годині.

№2 «Урочище Ветхе – ТПО» працюватиме 2 автобуси по графіку № 4 і 6 з початком руху від кінцевої зупинки «Ветхе» о 07-50 годині.

№7 ЗАТ «Ніфар – ТПО» працюватиме 1 автобус по графіку № 1 з початком руху від кінцевої зупинки «Ніфар» о 07-40 годині.

№8 «Молокозавод – ТПО - вул Космонавтів» працюватиме 2 автобуси по графіку № 3 і 4 з початком руху від кінцевої зупинки «Молокозавод» о 06-45 годині.

№12«Вул.Колгоспна - підстанція» працюватиме 2 автобуси по графікам.

№14«ТПО-вул.Незалежності-вул. Космонавтів» працюватиме 2 автобуси з початком руху від кінцевих зупинок: «Космонавтів» о 06-35 годині, «ТПО» о 07-10 годині.

№ 15 «ЗОШ № 5- ТПО» працюватиме 2 автобуси по графікам 2 і 4.

№ 16«вул. Шепелівська - ТПО» працюватиме 1 автобус по графіку 1.

№39 «Заводська - вул.Космонавтів» без заїзду на залізничний вокзал, працюватиме 8 автобусів з інтервалом руху 15 хвилин з початком руху від кінцевих зупинок: «Космонавтів» о 06-38 годині, «Заводська» о 07-20 годині.

Додаткову інформацію про рух автобусів на маршруті можна отримати у водія та у відділі транспорту та зв’язку за телефоном 7-12-62.

Ніжинська міська рада

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: