Завантаження ...
banner
banner

Ніжинщина поступово повертається до мирного життя

Ніжинщина поступово повертається до мирного життя фото

Військ рф на території області немає, але є покинута та зруйнована техніка і боєприпаси.

Тривають роботи з розмінування територій окремих населених пунктів, залізничних та автомобільних шляхів. Тож якщо ви чуєте вибухи - це працюють рятувальники і вибухотехніки. Знешкоджують боєприпаси, які лишили російські військові на нашій землі. Багато територій ще не обстежено. Не з’їжджайте на узбіччя та не користуйтеся лісовими дорогами!

Проводяться роботи з відновлення критичної інфраструктури: газопостачання, електропостачання та зв’язку. Проте без газу в районі залишається 6 населених пунктів, без електрики - 12, а населення 2 громад – без мобільного зв'язку.

За останню добу втрат серед військових та цивільного населення немає.

На території Ніжинського району перебуває 14550 внутрішньо-переміщених осіб, 420 з них зареєстровано Управлінням соціального захисту населення Ніжинської міської ради. Всі вони забезпечені харчуванням, засобами гігієни та ліками.

Органи місцевого самоврядування здійснюють фіксацію фактів руйнації/пошкодження об’єктів.

Сільськогосподарські підприємства проводять комплекс весняних польових робіт.

Школярі 17 громад продовжують навчання за дистанційною формою.

Поліція Ніжинщини продовжує посилено працювати в умовах воєнного стану. Загальна безпекова ситуація в районі наразі стабільно контрольована. Всі правоохоронні органи працюють в режимі воєнного часу.

Ніжинська районна військова адміністрація продовжує розподіл гуманітарної допомоги між громадами району, керівництво яких формує списки отримувачів гуманітарної допомоги. Також РВА направила медичну гуманітарну допомогу 6 Центрам ПМСД, КНП «Ніжинська ЦРЛ». 

Ми переможемо!
Слава Україні!

Ніжинська військова районна адміністрація

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: