Завантаження ...
banner
banner

На будівництві по Овдіївській стався вибух

Відео.
Вчора, 13 серпня на будівельному майданчику по вулиці Овдіївській стався вибух газового балону у автомобілі газового господарства. Як розповів керівник будівництва Віталій Кубрак, з невідомих причин під час роботи загорівся ацитиленовий балон.



Вчора, 13 серпня, близько 15:00 на місці будівництва по вулиці Овдіївській стався вибух газового балону у автомобілі газового господарства. Як розповів керівник будівництва Віталій Кубрак  під час роботи з невідомих причин загорівся ацитиленовий балон. Працівники газового господарства почали гасити вогонь, але це не принесло бажаного ефекту. Тому вони повідомили всіх хто знаходився на майданчику, що у машині є 4  повністю заправлених газових балони і вони можуть вибухнути. За декілька хвилин після чого і стався вибух одного з них. У результаті вибуху балон долетів до сусідньої будівлі і пробив фронтон даху.

Невдовзі на місце події приїхали пожежники, які загасили полум'я. На будівельному майданчику працюють відповідні комісії, які повинні визначити причину вибуху.

По темі: Відділ з питань надзвичайних ситуацій повідомив деталі вибуху по Овдіївській
 
За матеріалами "В городе N"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: